Χάλια ο ΑΠΟΕΛ, γλίτωσε και τα χειρότερα (vid)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ έχει βαθμολογικές απώλειες, καθώς μετά την ήττα από την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (1-0) οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν χωρίς γκολ και στον αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο μένοντας αυτή τη φορά στο 0-0.

Ο ΑΠΟΕΛ, παραμονές του αγώνα με την Τότεναμ (26/09), παρουσιάστηκε νωθρός και εντελώς ακίνδυνος για την εστία του Άρη και μάλιστα κινδύνεψε ακόμη και με ήττα.
 
 
Ήταν ολοφάνερο από την αρχή ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης έδειξε αποφασισμένος να καλύψει πλήρως τα νώτα του και μόνο αν του επέτρεπαν οι συνθήκες θα άφηνε τη δική του περιοχή για να βγει μπροστά.
 

Οι γαλαζοκίτρινοι κράτησαν και είχαν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν εντελώς ακίνδυνος και ο Νουρεντινόφσκι πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα ημίχρονα της καριέρας του στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 43’, όταν το γύρισμα του Ιονίτα από πλάγια θέση, ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα ο Βάτερμαν και η μπάλα κύλησε στο δοκάρι προτού καταλήξει σε κόρνερ.
 
 
Για τον ΑΠΟΕΛ η μοναδική καλή φάση ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σόουζα λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά έξω.
 

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν το ίδιο νωθρός και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απαιτητικοί. Ο ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 50’, όταν το γύρισμα του Αλωνεύτη βρήκε στην πάνω πλευρά του δοκαριού, όμως από εκεί και πέρα ελάχιστα έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Άρη.

Η ομάδα της Λεμεσού, όσο περνούσε ο χρόνος, επεδείκνυε επιθετικές τάσεις και βρήκε μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 76’ ο Βάτερμαν έσωσε στο σουτ του Μουλόπουλου, ενώ η επέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ ήταν σημαντική και στο 83’ όταν ο Ενγκολό έφυγε μόνος και πλάσαρε προς την εστία, με τον Ολλανδό να διώχνει σε κόρνερ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός προς το φινάλε του αγώνα, όμως οι προσπάθειες των παικτών του ήταν εντελώς ανούσεις.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: -
Κίτρινες:
Ιονίτα, Μαραγκουδάκης (3η), Παναγή (3η), Ντρομπάροβ/Καρλάο
Συνθέσεις:
Άρης:
 Νουρεντινόφσκι, Χριστοφόρου, Φράγκος(78΄ Μετζβέτοβιτς), Ιονίτα(46΄ Μουλόπουλος), Μαραγκουδάκης(90΄ Πάγκαλος), Νικολίτα, Ντρομπάροβ, Λεονάρντο, Παναγή, Νγκολό, Ράντου.
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Μερκής, Αλεξάνδρου, Βούρος(64΄ Ποτέ), Μοράις, Φαρίας, Εμπεσίλιο(45΄ Σόουζα), Αλωνεύτης, Ζαχίντ(81΄ Βινίσιους), Ντε Καμάργκο.