Λόππας: «Είναι δυνατόν να στήναμε κάτι δημόσια με τον Πετρίδη;»

Απογοητευμένος με την τροπή που πήρε το θέμα της συνάντησης του με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE o πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας. 

Ο διοικητικός ηγέτης της "Αθάνατης" επεσήμανε πως η συνάντηση με τον ομόλογο του των "γαλαζοκιτρίνων" έγινε με σκοπό ο ΑΠΟΕΛ να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Γουίλι Σεμέδο, αλλά και στο πλαίσιο της γνωριμίας του με τους προέδρους των ομάδων Α΄Κατηγορίας. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε προηγήθηκαν συναντήσεις με τους Άντρο Καραπατάκη, Νίκο Κίρζη και Αντώνη Τζιωνή. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καταρχάς να αρχίσω με το εξής: Εάν πάμε μαζί σε μια ταβέρνα μαζί και βρούμε κάποιους παράγοντες ποδοσφαιρόφιλους θα ήταν σωστό να γράψουμε όλα όσα λεχθούν; Έγινε μία συνάντηση σε εστιατόριο της Λευκωσίας. Ήταν η πρώτη συνάντηση που έγινε ποτέ με τον Πρόδρομο Πετρίδη στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να έχουμε καλή σχέση με όλα τα σωματεία. Η συνάντηση έγινε με σκοπό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Γουίλι Σεμέδο και ακολούθως κάναμε αστεία, είπαμε διάφορα και αστειέψαμε και το γκαρσόνι».

Ακόμη κι αν ήταν έτσι όπως λέει η “Θύρα 9” και θέλαμε να στήσουμε κάτι, είναι δυνατόν να το κάναμε δημόσια; Αστειάκια κάναμε μεταξύ μας και με το γκαρσόνι και είναι λυπηρό γι’ αυτό που συμβαίνει. Εκ των υστέρων έπρεπε να αποφευχθεί και αυτό το λέω λόγω της απειρίας μου στην προεδρία μιας ομάδας. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό. Ξανατονίζω πως έγινε συνάντηση καθαρά για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή μας», 

Για τον λόγο που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ επέδειξε επίσημα ενδιαφέρον, θέλουν να τον παρακολουθήσουν έντονα έως τον Γεννάρη και μετά να συζητήσουμε για την πιθανότητα της μετεγγραφής του. Παίξαμε μόνο τέσσερα ματς, άρα θέλει ακόμη χρόνο να δείξει τις δυνατότητές του φέτος ο Σεμέδο και να δούμε θα γίνει. Νομίζω όλα τα μικρά σωματεία δεν έχουν την πολυτέλεια να κρατάνε τους καλούς ποδοσφαιριστές τους. Χρειαζόμαστε λεφτά και αν έλθει καλή πρόταση δεν θα μπορούμε να τον κρατήσουμε. Δεν θα ήθελα τον δώσω των Γουίλι πριν το τέλος της σεζόν. Αν επιθυμεί ο ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο θα δούμε και θα ζητήσουμε. Θα τους ζητήσουμε να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι».

Αν συναντήθηκε με προέδρους και άλλων ομάδων: «Βεβαίως, συναντηθήκαμε με τον Καραπατάκη της ΑΕΚ, τον Κίρζη του Απόλλωνα και τον Τζιωνή της Ομόνοιας. Δεν είναι η πρώτη συνάντηση αυτή με τον Πετρίδη. Θέλουμε να επιδιώξουμε την καλή σχέση με όλα τα σωματεία».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Έχασε το ενδιαφέρον του και το παιχνίδι και λυπάμαι. Είμαι στενοχωρημένος και κάνω διάφορες σκέψεις για το αν θα συνεχίσω στην προεδρία μετά το τέλος της σεζόν. Ίσως να μην επαναδιεκδικήσω την προεδρία».

Τι περιμένει από την ομάδα του: «Έχει καλά στοιχεία η Αλκή. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε όλους τους αγώνες. Δεν θα πάμε για να χάσουμε. Δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες. Είναι και ξένοι οι πλείστοι δεν καταλάβουν από αυτά. Εάν ήταν άλλες εποχές με Κύπριους, ναι, θα επηρεαζόταν η ομάδα».