«Μέσω προπαγάνδας και ψεμάτων προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους»

Μετά τις κατηγορίες της Θύρας 9, την θέση του ΑΠΟΕΛ και την απάντηση της Ομόνοιας, ήρθε η απάντηση από πλευράς των οπαδών των πορτοκαλί.


Η ανακοίνωση:
«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με τα αμνοερίφια της οδού παπανικολή. Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία και αναθεωρήστε ξανά την βολεμένη σας ανακοινωσούλα. Εμείς δεν πουλούμε προπαγάνδα στο κόσμο μας αλλά μιλούμε με αποδείξεις και στοιχεία. Έτσι και αλλιώς εμείς ούτε σπουδάσαμε προπαγάνδα, ούτε τη μάθαμε σε κατασκηνώσεις της εδον πηγαίνοντας σαν μικρά παιδιά.

Για όσους έχουν κοντή μνήμη ή δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των ημερών, στη φωτογραφία απεικονίζεται ο κύριος τζιωνής, πρόεδρος της ομονοιας-ακελ μαζί με τον τηλεαστέρα των ημερών, πρόεδρο της αλκής.

 


Με ανακοίνωση τους οι ύπουλοι αυτοί προπαγανδιστές προσπαθούν να μαζέψουν και τα τελευταία αρνάκια που είχαν φύγει από την στάνη τους. Μέσω προπαγάνδας και ψεμμάτων προσπαθούν να συσπειρώσουν για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους τους.

Τον ΑΠΟΕΛ να μην το ξαναβάλετε στο στόμα σας. Ο ΑΠΟΕΛ ρε αρνιά γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί και πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζεται να ευνοηθεί από κανένα και το έχουμε αποδείξει περίτρανα με τις εμφανίσεις μας στην Ευρώπη. Εμφανίσεις που έκαναν γνωστή τη Κύπρο και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι η δικιά μας ομάδα που με τα χρήματα του κράτους, των ocean tankers και του κύριου πρώτου εργολάβου εν καιρώ προεδρίας του Χριστόφια που καταφερε να κλέψει ένα πρωτάθλημα.

Είναι από το καλοκαίρι που τους βλέπουμε να προσπαθούν να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους προσπαθώντας να πείσουν το κοινό ότι και καλά φέτος έχουν καταφέρει κάτι ή θα καταφέρουν. Στο τέλος θα πάρουν αυτό που παίρνουν κάθε χρόνο. Αυτό που τους αξίζει να παίρνουν.

Ήσασταν, είστε και για πάντα θα είστε υπό τη σκιά μας. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με ανακοίνωση των ανύπαρκτων. Καλούμε το όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ να κλείσει τα αυτιά του και να συγκεντρωθεί στους δικούς του στόχους.

Πάμε σήμερα δυνατά να επιστρέψουμε στις νίκες και να σπρώξουμε ξανά τον Αυτοκράτορα του νησιού να πάρει αυτά που του αξίζουν. Πρωτάθλημα, κύπελο και ευρωπαικές διακρίσεις.

Υ.Γ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ»