«Τριβιτζιάζουμαι αλλά η γυναίκα μου δεν με αφήνει»

Ενδιαφέρον συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport FM ο Ανδρέας Μουσκάλλης, ο οποίος εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία του για να επιστρέψει στα γήπεδα με ένα ιδιαίτερο τρόπο.
 
 
Αναλυτικά απόσπασμα των δηλώσεων του Ανδρέα Μουσκάλλη στον Super Sport FM:
«Διέδωσα στη Βουλή τα καλά του ποδοσφαίρου. Όλοι οι Βουλευτές με ρωτούσαν για το ποδόσφαιρο, όχι για την πολιτική. Θυμάμαι μια φορά μιλούσα με τον κ. Ομήρου, τον πρόεδρο της Βουλής και μιλούσαμε για ποδόσφαιρο. Κύριε Μουσκάλλη μου λέει, είναι τούτο το ποδόσφαιρο; Κύριε Μουσκάλλη μπράβο μου λέει. Στη Βουλή δεν ξέρουν.
 
Έβαλα θέματα στην Επιτροπή Παιδείας για τον αθλητισμό,. Δώσαμε χρήματα στα προσφυγικά σωματεία, έγραψα θέμα για το ποδόσφαιρο. Όμως, μετά ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο όταν έφυγα από την Βουλή (2011) αλλά κάποια γεγονότα με απέτρεψαν.
 
Για παράδειγμα, τα στοιχήματα με φοβίζουν. Ακούω πάρα πολλά και στην εποχή μας δεν υπήρχαν αυτά τα πράγματα. Μου λείπει το ποδόσφαιρο προπονητικά αλλά δεν με αφήνει η γυναίκα μου. Μου λέει «μου είπε ετέλειωσες και θα χαρούμε τη ζωή μας». Στο γήπεδο πάω και μυρίζουμε το χόρτο. Έχει δυο χρόνια που τριβιτζιάζουμαι».