«Νομίζουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, τους προκαλέσαμε νεύρα»

Δηλώσεις στη μεικτή ζώνη έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ντάνιελ Πράνιτς.
 

Για τη νίκη: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε γιατί η Ανόρθωση πάντα παίζει για τους τρεις βαθμούς. Έτσι και τώρα. Ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα όμως ξέραμε επίσης ότι είναι κουρασμένοι μετά από το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Ήμασταν λίγο τυχεροί που σκοράραμε και μετά αμυνθήκαμε πολύ καλά, βγάλαμε μερικές αντεπιθέσεις όμως δεν σκοράραμε. Στο τέλος δεν σκόραραν ούτε αυτοί από το πέναλτι οπότε πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το σημαντικότερο».
 
 
Για το πλάνο: «Είχαμε πλάνο να κρατήσουμε το μηδέν όσο περισσότερο γίνεται και να τους δημιουργήσουμε νευρικότητα. Έπαιζαν σπίτι τους, νομίζουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, οπότε έπρεπε να κερδίσουν και η πίεση ήταν πάνω τους. Εμείς είχαμε επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια και βρισκόμασταν σε καλή θέση οπότε θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να τους προκαλέσουμε νεύρα, κάτι που στο τέλος αποδείχθηκε πετυχημένο».
 
 
Αν μπορεί η Ανόρθωση μπορεί να παραμείνει στην πρώτη θέση: «Πάμε βήμα-βήμα, αυτή είναι μόνο μια μάχη και ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, οπότε στόχος είναι να παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις. Είμαστε στην πρώτη τώρα και πιστεύω πως η σεζόν θα έχει ενδιαφέρον».