Ολάς: «Πάλι μετρήσαμε λάθος τον Απόλλωνα!»

Ήταν μια μεγάλη, πλην εξαιρετικά οδυνηρή δικαίωση. Παρά το επερχόμενο, κυριακάτικο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμάν στο «Παρκ ντε Πρενς» ο Ζαν Μισέλ Ολάς διαλαλούσε σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση τις προηγούμενες μέρες πως «το σημαντικότερο παιχνίδι της εβδομάδας είναι αυτό στην Κύπρο με τον Απόλλωνα». Οι προειδοποιήσεις του δεν έπιασαν τόπο και μετά το χθεσινό 1-1 στο ΓΣΠ ο πρόεδρος της Λιόν μίλησε «έξω από τα δόντια» στον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου.
«Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι. Έχουμε την εντύπωση ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα πιο αδύναμη από τη Λιόν, αλλά πάντα καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα από τους γαλλικούς συλλόγους. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί οι παίκτες δεν ήταν στο πρέπον επίπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε έλλειμμα έντασης σε σύγκριση με τον Απόλλωνα, ο οποίος κινήθηκε καλύτερα από μας. Θα είναι απαραίτητο ο Μπρούνο να κοιτάξει γιατί τεχνικά είμαστε αδύνατοι σε τέτοια παιχνίδια, μολονότι έχουμε καλούς παίκτες.

Δεν ξέρω αν απόψε κατεβάσαμε μια ενδεκάδα για να παίξει τον αγώνα ή μια ενδεκάδα που μας επέτρεψε να έχουμε φρέσκους παίκτες για να παίξουν την Κυριακή στο Παρίσι. Έχω την άποψή μου επί του θέματος, αλλά θα πρέπει να ρωτήσουμε τον Μπρούνο. Ατομικά, πολλοί παίκτες υπήρξαν ανεπαρκείς σε σύγκριση με τις προσδοκίες μας.

Κάποιοι θα πουν ότι είναι πρόβλημα υπόβαθρου και τακτικής. Αλλά με τόσα λάθη δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτεροι. Μια εκτός έδρας ισοπαλία στα ευρωπαϊκά κύπελλα συχνά θεωρείται καλό αποτέλεσμα, αν νικάς στην έδρα σου…», επεσήμανε ο Ολάς.