ΑΠΟΕΛ: Πρώτος σε ολόκληρο το Τσάμπιονς Λιγκ ο Βούρος!

Κατευθείαν στα βαθειά ρίχθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος, αφού εν τη απουσία του Μιλάνοφ ο Ελλαδίτης μπακ καθιερώθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ μερικές μέρες μετά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Κύπρου. 

Ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, από τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε ν’ αντιμετωπίσει πότε τον Μπέιλ, πότε τον Ρονάλντο (οι δυο τους άλλαζαν θέσεις), πότε τον Ίσκο που συνέκλινε στ’ αριστερά και πότε τις προωθήσει του «δαιμόνιου» Μαρσέλο. 
 

Ο Βούρος έδωσε μπόλικες μάχες για ν’ ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών της Ρεάλ, η οποία έριξε βάρος στην αριστερή πτέρυγα  (όπως επιτίθετο) και από εκεί δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο. 

Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για τον ΑΠΟΕΛ αν ο Βούρος δεν ανέκοπτε σε αρκετές περιπτώσεις τους ακραίους της Ρεάλ. Ο Ελλαδίτης μπακ του ΑΠΟΕΛ είχε εφτά κλεψίματα, τα οποία σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία goalpoint τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση από όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 

Ένα τεράστιο επίτευγμα για το 22χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ που σαφώς έχει ακόμα να μάθε πολλά και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.