Η θέση του Χάουαρντ αν μπορεί ο Μπεντέκε να βοηθήσει την Ομόνοια

Σήμερα (07/09) ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Τζόναθαν Μπεντέκε στην Ομόνοια. Ο Βέλγος πήρε το αεροπλάνο για την Κύπρο, όπως ενημέρωσε ο ίδιος στα Μέσα κοινωνικά δικτύωσης, και εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 
Ο 22χρονος (28/04/1995) θα εγγραφεί στον κατάλογο β’. Ο Μπεντέκε αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.
 
 
Για τη μεταγραφή του Τζόναθαν Μπεντέκε στην Ομόνοια μίλησε στον Super Sport FM ο Χενκ Χάουαρντ, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ομόνοια – δούλεψε επίσης σε ΑΕΛ και Άρη.

«Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, είναι αρκετά ψηλός. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, δυνατός με καλό δεξί πόδι. Ήταν στην Κρίσταλ Πάλας» είπε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε: «Έκανε μια επέμβαση στο γόνατο. Είναι ένας επιθετικός που κινείται πολύ. Και για την Ζούλτε όταν έπαιξε και για την Ομόνοια είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Μπεντέκε, ο Χάουαρντ είπε: «Σε ένα σύστημα 4-3-3 μπορεί να παίξει και στα άκρα, και στο 4-4-2 παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός. Δεν ήταν τυχερός στην Κρίσταλ Πάλας, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί στην Αγγλία».

«Έρχομαι και αύριο»
Ο Χενκ Χάουαρντ μίλησε, επίσης, για τη θητεία του στην Κύπρο, εκφράζοντας την επιθυμία να έρθει ξανά στο νησί αν κάποια ομάδα θέλει προπονητή! «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Κύπρο, πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Ομόνοια. Μου έλειψε η Κύπρος, μου έλειψαν οι φίλοι μου εκεί. Αν μια ομάδα θέλει προπονητή είμαι διαθέσιμος και έρχομαι και αύριο».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ όμορφο νησί. Θυμάμαι περισσότερο το πρωτάθλημα που πήραμε με την Ομόνοια. Ήταν απίστευτο πράγματα. Η Λευκωσία δεν χωρούσε τους οπαδούς μας όταν πανηγύριζαν. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα τότε»