Πλήρωσε (πολύ) ακριβά τις αποδεσμεύσεις Πάρντο-Βάντερ ο ΑΠΟΕΛ

Με τρεις προσθήκες, των Ρόναλντ Σόλοϊ, Γκάγιας Ζαχίντ και Ραούλ Γκουντίνιο και δύο αποδεσμεύσεις (Βάντερ, Πάρντο) έκλεισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ που κτύπησε «κόκκινο» τις τελευταίες 48 ώρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
 
 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» πλήρωσαν 1.000.000 ευρώ στην Ακαδημία Πούσκας για να φέρουν στον «Αρχάγγελο» το μεγάλο αστέρι του ουγγρικού ποδοσφαίρου, Ρόναλντ Σόλοϊ. 500.000 ευρώ στοίχισε η μεταγραφή του Γκάγιας Ζαχίντ από την Βαλερένγκα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπογράφουν μακροχρόνια συμβόλαια με τους πρωταθλητές Κύπρου.
 
Η ανάγκη αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ έφερε τον ΑΠΟΕΛ σε αδιέξοδο στις περιπτώσεις των Πάρντο και Βάντερ που υποδείχθηκαν από την τεχνική ηγεσία για να διαβούν την πόρτα εξόδου.
 
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έπαιξε με τα… νεύρα των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ απορρίπτοντας προσφορές από Κλουζ και Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, ενώ η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αν και διαμήνυσε πως θα ερχόταν με νέα πρόταση μετά τους αγώνες με τη Σλάβια δεν το έπραξε ποτέ.
 
Βάντερ και Πάρντο ήταν σκληροί διαπραγματευτές και ποντάροντας στη συμφωνία που είχαν με τους «γαλαζοκίτρινους» κατάφεραν να πάρουν τεράστια ποσά- σχεδόν ισόποσα των συμβολαίων τους- ως αποζημίωση για ν’ αποδεχθούν ν’ αποχωρήσουν.
 
Συνολικά οι απολαβές τους ήταν κοντά στις 450 χιλιάδες ευρώ ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δαπάνησε ο ΑΠΟΕΛ για να τους ξεφορτωθεί.