ΑΠΟΕΛ: Τίναξε την μπάνκα με Σόλoϊ – Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του

Ιστορική είναι η μεταγραφή του Ρόναλντ Σόλoϊ στον ΑΠΟΕΛ, αφού η αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Πρόδρομο Πετρίδη ταξίδεψε στην Ουγγαρία και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Ακαδημίας Πούσκας. 
 
 
Ο REPORTER σας ενημέρωσε από το πρωί της Τρίτης (29/8) για την καταρχήν συμφωνία (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αγοράζει με ελευθέρα μεταγραφή τον Σόλoϊ ο ΑΠΟΕΛ) που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών για τη μεταγραφή του 20χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού ποδοσφαίρου. 
 
 
Η πρόκριση των πρωταθλητών Κύπρου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο της εταιρείας με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να τινάζει την μπάνκα για χατίρι του Σόλoϊ. 
 
 
Επιλογή της διοίκησης είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τον οποίο συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις. Έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ουγγαρίας ένα μήνα μετά τα 19 γενέθλια, ενώ πέρυσι, σε ηλικία 20 ετών, μέτρησε 22 συμμετοχές στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Παλέρμο. 
 
 
Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ επέλεξε να τινάξει την μπάνκα πληρώνοντας 1.000.000 ευρώ (συν επιπλέον μπόνους) για έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ νεαρή ηλικία με μεγάλη μεταπωλητική αξία και έτοιμο να προσφέρει στην ομάδα αγωνιζόμενος είτε ως επιτελικός μέσος (φυσική του θέση), είτε ως δεξί εξτρέμ. 
 
Το ποσό αυτό καθιστά τον Σόλoϊ, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ως την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Αΐλτον Αλμέιδα, για τον οποίο οι "γαλαζοκίτρινοι" είχαν πληρώσει περίπου 750 χιλιάδες ευρώ. 
 
Επιλογή από το πάνω-ράφι για τον ΑΠΟΕΛ που αλλάζει πολιτική και από τις μεταγραφές έμπειρων παικτών αν των 30 ετών (Τζιμπούρ, Ρίισε, Καβενάγκι, Ντε Καμάργκο), που έκανε τα τελευταία χρόνια ποντάρει σε νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία