«Την Τρίτη έρχεται η ηγεσία του ΑΠΟΕΛ να τελειώσουμε τη μεταγραφή»

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για τη μεταγραφή του Ρόναλτ Σάλαΐ στον ΑΠΟΕΛ.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας nemzetisport.hu, παράγοντες των «γαλαζκιτρίνων» θα βρεθούν στην Ουγγαρία για να διαπραγματευτούν από κοντά τη μεταγραφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Πούσκας.
 
 
Ο Σάλαϊ αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Παλέρμο (22 συμμετοχές, ένα γκολ) και εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την προοπτική μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ, καθώς τον δελεάζει το ενδεχόμενο ν’ αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους σπουδαίες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ντόρτμουντ και η Τότεναμ.
 
«Κόντρα σε σπουδαίες ομάδες με απίστευτες έδρες χωρητικότητας 80 χιλιάδων θεατών, ο Σάλαϊ θα έχει την ευκαιρία να πατήσει στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε ο Φέρεντς Πούσκας», αναφέρει το ρεπορτάζ με βάση το οποίο παράγοντες του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψουν την Τρίτη στην Ουγγαρία με σκοπό να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.
 
 
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και ελπίζω η μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Την Τρίτη έρχεται στην Ουγγαρία ο πρόεδρος του κλαμπ και ο διαπραγματευτής του ΑΠΟΕΛ. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω την ακαδημία Πούσκας», δήλωσε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται στο δεξί φτερό της επίθεσης και τη θέση του επιτελικού μέσου.  
 
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2011-12, στο γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι οι μόνιμοι πρωταθλητές Κύπρου, αλλά και στο ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν αγωνίστηκε ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα αν και διεξήχθησαν ήδη δύο αγωνιστικές.