«Έχω ελκυστική προσφορά από τον ΑΠΟΕΛ, ελπίζω να τελειώσει σύντομα»

Θέμα χρόνου είναι όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του Ρόλαντ Σαλάι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν προσφορά γι’ απόκτηση του νεαρού Ούγγρου ποδοσφαιριστή (αν αποκτηθεί θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’) και όπως δήλωσαν τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο ατζέντης του σε ΜΜΕ της Ουγγαρίας τους ενδιαφέρει η προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
 
Σαλάι: “Για την ώρα δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα, αλλά είναι καλό να υπάρχει η ιδέα ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ρεάλ και τις άλλες ομάδες ψηλού επιπέδου. Έχω λάβει μια πολύ δίκαιη και ελκυστική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και πιστεύω πως θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου και την ανάπτυξή της. Ελπίζω ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα”.
 
 
Από την πλευρά του ο ατζέντης του Σαλάι επεσήμανε: «Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ εδώ και εβδομάδες. Είμαι περήφανος να αναφέρω ότι ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας μίλησε με ενθουσιασμό για τον Σάλαϊ, και θέλει να πάρει ένα ταλαντούχο Ούγγρο ποδοσφαιριστή με κάθε κόστος. Έτσι, κατάφερε να εντοπίσει σχεδόν άμεσα τον παίκτη και το σύλλογο και συμφωνήσαμε για κάθε λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι οι δύο σύλλογοι μπορούν να τα βρουν ακόμα και τις επόμενες 24 ώρες. Τουλάχιστον, δουλεύουμε γι’ αυτό. Μπορώ να σας πω ότι η τιμή απόκτησής του δεν είναι πλέον θέμα, αλλά ο τρόπος και ο χρόνος αποπληρωμής είναι αυτά που τελούν υπό διαπραγμάτευση. Η Ακαδημία Πούσκας μπορεί να νιώθει περήφανη για το Ρόλαντ Σάλαϊ, γιατί ένα δικό της παιδί μεγάλωσε και τώρα μπορεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βρεθεί στο προσκήνιο».