Οι δυο παίκτες του ΑΠΟΕΛ που ξεχωρίζει η Τότεναμ

Από ειδικές αναλύσεις, όπως όλες οι ομάδες φυσικά, περνά ο ΑΠΟΕΛ, μόλις η κληρωτίδα στο Μονακό τον έφερε στον 8ο όμιλο με τα «μεγαθήρια». Μία από αυτές, του έμπειρου αθλητικογράφου της Τότεναμ, Άντυ Μπράσελ, ο οποίος συνεργάζεται με το ΒΒC, την Guardian και το BT Sport.

Όπως αναφέρει στην «ακτινογραφία» του για τον ΑΠΟΕΛ, ο Άντυ τονίζει ότι οι «γαλαζοκίτρινοι», έχουν φτιάξει φήμη στην Ευρώπη εδώ και πολύ καιρό, αφού έχουν φθάσει μέχρι και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012. Είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους και συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις στην Ευρώπη.

Έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζει, όπως ο Νούνο Μοράις, ο οποίος έκανε το πέρασμα του από την Τσέλσι. Είναι ο «θρύλος» της ομάδας, καθώς έχει αγωνιστεί πάνω από 300 παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στον Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, ο οποίος είναι πραγματικά, όπως χαρακτηρίζεται, πολύ δύσκολος μπελάς στην επίθεση και έχει μια μεγάλη εμπειρία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σταντάρ Λιέγης, αφού σημείωσε σημαντικά γκολ.

Καταληκτικά, ο αθλητικογράφος στέκεται στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι να φθάσει τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τρόπο με τον οποίο απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας και τη Βιτορούλ.

Όπως αναφέρει, οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν το «νεύρο» τους και αυτή τη σεζόν απέναντι στη Βιτορούλ, όπου ενώ γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, στον επαναληπτικό ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, κερδίζοντας με 4-0.