Αποκαλύψεις Δώνη για μεταγραφές και αποχωρήσεις

Για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, κλήθηκε να σχολιάσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των "γαλαζοκιτρίνων", σχολιάζοντας ότι ο Βάντερ είναι μάλλον ο ποδοσφαιριστής που θα δει την πόρτα εξόδου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι πρέπει να βρεθεί παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:
Για το πώς αισθάνεται:
«Κατ’ αρχή είμαι πολύ χαρούμενος. Για δεύτερη φορά θα συμμετέχουμε στο Τσαμπιονς λιγκ με την καθοδήγηση μου.
 
Είναι δύσκολο να αναλαμβάνεις μια ομάδα χωρίς να είσαι στην προετοιμασία, αλλά εγώ ένιωθα σαν να γύρισα σπίτι μου.
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Θεωρώ ότι το πρώτο κομμάτι το κάναμε με πολλή επιτυχία. Πλέον μπαίνουμε σε άλλη φάση, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για πρωτάθλημα και Ευρώπη».
 
Για τη Σλάβια:
«Η Σλάβια ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι μια ομάδα η οποία έφερνε στην άμυνα και στο κέντρο πολλούς παίκτες. Νομίζω οι ποδοσφαιριστές μας συμπεριφέρθηκαν πολύ σωστά».
 
Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας:
«Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Πρέπει να δηλωθεί ο Σόουζα και πρέπει να βρούμε θέση κενή στο ρόστερ.
 
Αν τελικά αποχωρήσει ο Βάντερ, πρέπει να βρούμε ένα ποιοτικό εξτρέμ.
 
Επίσης, πρέπει να κάνουμε ένα ρόστερ το οποίο στις δέκα θέσεις να έχουμε 20 ποδοσφαιριστές. Οι επιλογές μας είναι δύσκολες. Νομίζω ότι υπάρχουν θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση περισσότερο από αυτή του επιθετικού. 
 
Ακόμη πρέπει να ψάξουμε για δεξιό οπισθοφύλακα αφού ο Μιλάνοφ αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μιλάνοφ».