ΑΠΟΕΛ: «Καζάνι» η Σλάβια. Ξεφτίλισαν τον Άλτιντοπ οι οπαδοί

Με την πλάτη στον τοίχο θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ η Σλάβια Πράγας την Τετάρτη (23/8) στον επαναληπτικό του 2-0.
 
Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν σημαντικό προβάδισμα το οποίο καλούνται να διαχειριστούν στην Τσεχία, απέναντι στην Σλάβια που παρά τις τεράστιες προσδοκίες και τις ηχηρές μεταγραφές δεν παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της περιόδου.
 
 
Αν και στα πλείστα παιχνίδια της υπερέχει σε κατοχή μπάλας των αντιπάλων της και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες δυσκολεύεται να κερδίσει γεγονός που προκαλεί δυσφορία στους οπαδούς της ομάδας.
Τέτοιο παιχνίδι ήταν και το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Μποέμιανς εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας. Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ απώλεσε κι άλλους βαθμούς και έπεσε στην τέταρτη θέση με οκτώ βαθμούς.
 
Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα εκτυλίχθηκε ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει το βαρύ κλίμα στους πρωταθλητές Τσεχίας. Ο Χαλίλ Άλτιντοπ, που αποκτήθηκε ως μεγάλο όνομα με πλούσιο βιογραφικό, έριξε τη φανέλα του στην κερκίδα των φίλων της Σλάβια, αλλά οι οπαδοί του την πέταξαν πίσω εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει.
Ο 34χρονος μέσος αναγκάστηκε να επιστρέψει και να μαζέψει τη φανέλα από το έδαφος και το πιο πάνω σκηνικό σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στην Τσεχία.