«Δύο διασείσεις κι ένας σοβαρός τραυματισμός από πολύ σκληρά κι επικίνδυνα χτυπήματα»

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Σταύρος Δημοσθένους μετά τις χθεσινές τοποθετήσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 της ΑΕΛ επί του Άρη. Ο πρόεδρος της «ελαφράς ταξιαρχίας» τοποθετήθηκε τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα παράπονα του προπονητή της ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των παικτών του Άρη, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψε-επιβεβαίωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του Σάκη Κύπρου.
«Κατ’ αρχάς θέλω να αναφερθώ στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα λέγοντας  ότι η ομάδα μου θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδό με τους τρεις βαθμούς και ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και για τις πέντε φορές που έπεσαν οι ποδοσφαιριστές μας κάτω όπου σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΛ έγιναν σκόπιμα σας πληροφορώ ότι δύο ποδοσφαιριστές μας χθες το βράδυ επισκέφτηκαν την Πολυκλινική με διάσειση (Μαραγκουδάκης και Λεονάρντο) και ο Σάκης Κύπρου με ένα σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει έξω για 6 μήνες και αυτό σίγουρα ήταν αποτέλεσμα των πολύ σκληρών και επικίνδυνων χτυπημάτων που δέχθηκαν από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.
 
Ο Άρης, το απέδειξε και χθες αυτό, δεν φοβάται να κοιτάξει καμία ομάδα στα μάτια και ούτε υπάρχουν εντολές από τον προπονητή για καθυστερήσεις την ώρα του αγώνα. Αντιθέτως δεν ξέρω και ούτε θέλω να πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν εντολές για τόσο σκληρά και δυνατά μαρκαρίσματα που κάποιες φορές ξεπέρασαν τα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού. Καλό θα ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ να μην προσπαθεί να κρύψει τις όποιες αδυναμίες της χθεσινής απόδοσης της  ομάδας του με παιδιάστικες δικαιολογίες που δυναμιτίζουν το κλίμα», δήλωσε ο Σταύρος Δημοσθένους.