Τα έκανε όλα στο φινάλε η ΑΕΛ! (vids)

Τα είχε όλα το παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη. Ένταση, μπόλικο σασπένς, φωνές για τη διαιτησία, χαμένο πέναλτι και τελικά νικητές τους γαλαζοκίτρινους με 1-0 με τέρμα στις καθυστερήσεις.
 
Η ομάδα της Λεμεσού βρέθηκε προ του φάσματος των απωλειών. Όχι μόνο να μείνει στο στείρο 0-0, αλλά και να χάσει κιόλας μιας και στο 86’ ο Άρης είχε πέναλτι.
 

 

 
Η παράβαση δόθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Λαφράνς και τον Μεντιέτοβις, όμως όπως έδειξε ο φακός ο παίκτης της ΑΕΛ έδιωξε την μπάλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικολίτα, με τον Βοζίνια να αποτρέπει την παραβίαση της εστίας.
 

 

 
Η εξέλιξη αυτή έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών της ΑΕΛ που αύξησαν την πίεση μπροστά από την εστία του Νουρεντινόσκι και ήρθε η δικαίωση, μιας και στο 90+3’ ο Σάσι, μετά από σέντρα του Αϊρόσα, με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
 
Σκόρερ: 90+3’ Σάσι
 
Συνθέσεις: Μέσκα, Αϊρόσα / Μαραγκουδάκης, Ράντου
 
ΑΕΛ (Μ. Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Νικολάου (63΄ Σίλβα), Σοάρες, Αρτούρ (80΄ Λεόντσο), Μέσκα (72΄ Μπενίτεθ), Σάσι, Αρουαμπαρένα
 
Άρης (Ν. Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Λεονάρντο, Γιούσεφ (64΄ Μεντιέτοβιτς), Ράντου, Παναγή, Ενγκολόκ, Πόλιανετς (46΄ Κύπρου) (74΄ Σκούρτης), Ντρομπάροφ, Μαραγκουδάκης, Νικολίτα