Ήρθε για να… ταράξει τα νερά η Αλκή!

Ανέβηκε τις κατηγορίες με… γοργούς ρυθμούς και έφθασε μέχρι τα σαλόνια, εκεί που στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς έδειξε ότι θα παλέψει γερά για να μείνει. Ο λόγος για την Αλκή Ορόκλινης, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε στο Δασάκι τον Εθνικό με 1-0.
 
Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλό παιχνίδι μόνο στα αρχικά στάδια, αφού η Αλκή με την πάροδο του χρόνου πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έψαχνε τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Μπογκαντίνοφ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Άχνας έκανε σωτήρια επέμβαση στο 25’ μετά από κεφαλιά του Βασίλιεφ, όμως πιο κρίσιμες ήταν οι αντιδράσεις του στις μεγάλες ευκαιρίες της Αλκής στο δεύτερο ημίχρονο.

Μεγαλύτερη ευκαιρία για την Αλκή στο 69’, όταν ο  στο τετ α τετ με τον Πάρπα να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρε των γηπεδούχων.

Την εστία του Μπογκαντίνοφ κατάφερε να την παραβιάσει τελικά στο 74’ με ένα πανέμορφο τέρμα – το πρώτο της νέας σεζόν – ο Τιγκρουτζά για να κάνει το 1-0.

Το αποτέλεσμα αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μιας και η αντίδραση του Εθνικού δεν επέφερε αποτέλεσμα.
 
Σκόρερ: Τιγκρουτζά
Κίτρινες: Στόιτσεφ/Πιεράτζι
Συνθέσεις:
Εθνικός Άχνας (Γ. Εγκωμίτης)
: Μπογκαντίνοφ, Στόιτσεφ, Τσικάρσκι (88’ Πογιατζής), Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χαραλάμπους, Ενέσκου (80’ Παπαγεωργίου), Κυπριανού (66’ Γαβρίλα), Φιλίποφ, Αρέστη, Ντόβμπνια
Αλκή Ορόκλινη (Σ. Δαμιανού): Στρατηλάτης, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού(76’ Τριμπό), Γουίλι, Χαρής, Βασίλιεφ, Πιεράτζι, Τιγρούντζια, Μπιλάλ (82’ Χαραλάμπους), Ντιακιτέ