«Δεν φοβόμαστε, είμαστε συγκεντρωμένοι»

Την επιθυμία του για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε στη διάσκεψη Τύπου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, σχολίασε το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν για να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

«Προσεγγίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Θα επιδιώξουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λινγκ από την Στεάουα. Έχουμε μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες για αυτά τα παιχνίδια. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Για το αν θα παίξει ξανά με τρεις αμυντικούς:

«Έχουμε μια κεντρική ιδέα για τον κάθε αντίπαλο αλλά ασφαλώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε σε μια συνέντευξη Τύπου τα πλάνα μας».

Για το αν φοβάται το παιχνίδι λόγω του αποκλεισμού από την Λίμπερετς ή αν αυτό τους έγινε μάθημα είπε:

«Δεν φοβόμαστε. Ασφαλώς ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Πέρυσι κάναμε μια τρομερή πορεία αποκλείοντας την ΤΣΣΚΑ. Δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι με την Λίμπερετς και έτσι δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι 100%».

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Μινσκ είπε:

«Ασφαλώς θα κάνουμε μια αλλαγή. Αυτή είναι για τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φλοριάν. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και όποιοι και αν επιλεχθούν θα τα δώσουν όλα».

Για το ποιο θεωρεί ότι είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα είπε:

«Σίγουρα είναι η νίκη. Τα δύο παιχνίδια σε νοκ αουτ κρίνονται στις λεπτομέρειες. Άρα είναι σημαντικό να πετύχουμε εκτός έδρας γκολ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά όλα εξαρτούνται από τη μέρα που θα βρεθείς στο παιχνίδι».