«Για εμένα θα είναι μια δύσκολη βραδιά»

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μίντλαντ, μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής, σχολίασε για την αντίπαλο ότι είναι πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις αλλά είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα βγάλει το καλό της πρόσωπο στο γήπεδο για ακόμη μια φορά. Επίσης, ο Αυγουστή αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα απουσιάζει από τον πάγκο της ομάδας, κάτι που κάνει το έργο του ακόμη πιο δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα, Σοφρώνη Αυγουστή:

«Στη φετινή χρονιά όταν ξεκινήσαμε, θέσαμε κάποιους στόχους. Ένας από αυτούς ήταν να περάσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Αυτό το καταφέραμε με τη στήριξη όλων και πλέον απομένουν δύο μάχες στις οποίες πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και να περιορίσουμε τα λάθη.

Η αντίπαλός μας είναι πάρα πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις και εκεί θα πρέπει να δώσουμε έμφαση. Πιστεύω πάρα πολύ στα δικά μου παιδιά, ότι στον αγωνιστικό χώρο θα βγάλουν για ακόμη μια φορά το καλό τους πρόσωπο, όπως κάνουν από την αρχή της χρονιάς.

Γνωρίζω ότι ο κόσμος θα είναι εκεί αύριο για να σπρώξει την ομάδα στα δύσκολα, αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην δώσουμε αφορμή σε κανέναν.

Τέλος θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στη Δανία την πρόκρισή μας στους ομίλους. Το μηδέν παθητικό είναι το πιο σημαντικό.

Για εμένα είναι μια δύσκολη βραδιά διότι δεν θα μπορέσω να είμαι στον πάγκο. Κάθε προπονητής θέλει να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς και τους συνεργάτες του ώστε η ομαδική δουλειά να φέρει το θετικό αποτέλεσμα.»