«Μας τιμώρησαν και πιστεύω θα τους τιμωρήσουμε»

Δεν ξεκινήσαμε καλά και μας τιμώρησαν γι’ αυτό, τόνισε μεταξύ άλλων το νέο απόκτημα της Σλάβια Πράγας, Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος διεθνής, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Τσέχικης ομάδας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, σχολιάζοντας ότι στον επαναληπτικό θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίροσλαβ Στοχ:

Έκανες το ντεμπούτο σου με τη Σλάβια αλλά μάλλον περίμενες διαφορετικό το αποτέλεσμα:

«Φυσικά περίμενα διαφορετική πρεμιέρα με την Σλάβια, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή όμως νομίζω ότι τίποτα δεν χάθηκε. Δεν ξεκινήσαμε καλά και μας τιμώρησαν γι’ αυτό. Από την άλλη, σε ένα τόσο καυτό γήπεδο το να κάνει 3-4 ευκαιρίες για γκολ είναι αρκετό. Παρόλο που δεν είχαμε αρκετή τύχη ή ψυχραιμία στο τέλος τις δημιουργήσαμε και έτσι δεν φοβάμαι ότι δεν θα τις δημιουργήσουμε και στην έδρα μας».

Πως βλέπεις τις πιθανότητες στον επαναληπτικό:

«Ελπίζω να έχουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Το ΑΠΟΕΛ τώρα έχει ένα πλεονέκτημα αλλά είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο οπότε δεν μπορούμε να είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Όλοι λυπόμαστε, θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό εδώ, δώσαμε τα πάντα αλλά δυστυχώς μας τιμώρησαν για τα λάθη μας. Μας τιμώρησαν και πιστεύω ακράδαντα ότι θα τους τιμωρήσουμε εμείς την επόμενη Τετάρτη».

«Όλοι ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει αρκετή εμπειρία σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να λεχθεί ότι οι περισσότεροι από την ομάδα μας δεν είχαν τέτοια εμπειράι. Ίσως αυτό να ήταν. Σε τέτοια παιχνίδια, η αρχή είναι πολύ σημαντική. Είδαμε σήμερα (σ.σ. χθες) ότι στο 10ο λεπτό ήταν 2-0 και μετά ήταν δύσκολο».

Πως το πήρες όταν έμαθες ότι θα είσαι βασικός μετά από μερικές προπονήσεις;

«Συζήτησαμε με τον προπονητή ήδη το Σάββατο. Ο Ντάνι δεν ήταν έτοιμος. Αν ήταν, σίγουρα υπολόγιζα ότι θα μείνω στον πάγκο. Όμως ο Ντάνι δεν μπορούσε έτσι ο προπονητής είπε ότι θα ξεκινούσα από την αρχή. Ίσως ήταν μια κακή αρχή με ένα καλό τέλος. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι».

Πως βαθμολογείς την συνεργασία σου με τους συμπαίκτες σου;

«Συνηθίζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν μπορείς να βρεις τόσα πράγματα για την ομάδα όσο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα, μετά το πρώτο παιχνίδι, μπορώ να αξιολογήσω το στυλ της ομάδας και τι μπορώ να περιμένω από τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μόνο βελτίωση και το ιδανικό θα ήταν να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται».