«Πριν καν αγγίξω την μπάλα, χάναμε!»

Η απουσία της τελευταίας στιγμής (Ντάνι) φόρτωσε τις πλάτες του με ακόμη περισσότερες ευθύνες στο δημιουργικό κομμάτι, όμως παρά την προσπάθειά του ο Γιόζεφ Χούσμπαουερ δεν κατάφερε να ετοιμάσει για συμπαίκτη του ή να σημειώσει ο ίδιος κάποιο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι της Σλάβια με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
 
«Δεν είχα καν αγγίξει την μπάλα μια φορά και ήμασταν πίσω στο σκορ! Είναι κολοσσιαίο σφάλμα να δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς. Κάναμε δύο τέτοια λάθη στην αρχή και μετά παρά τις επαρκείς ευκαιρίες μας για τουλάχιστον δύο γκολ δυστυχώς δεν σκοράραμε», δήλωσε ο 27χρονος μέσος.
 
 
«Είναι κρίμα, όταν ξέρεις πως δεν ήσουν η χειρότερη ομάδα. Λυπάμαι που δεν διδαχθήκαμε από το πάθημα στο Μπορίσοφ. Μια μικρή έλλειψη συγκέντρωσης στις μεγάλες μπαλιές ή στις στατικές φάσεις δεν σου επιτρέπει να πάρεις νίκες σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν ένα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και δύο παίκτες ήταν αφύλακτοι», συνέχισε ο Χούσμπαουερ.
 
«Στο δεύτερο ημίχρονο είναι δικό μου λάθος που δεν πετύχαμε το σημαντικό εκτός έδρας γκολ. Στη διπλή ευκαιρία μου βγάλαμε μια επίθεση, ακριβώς όπως τη θέλαμε, μπήκα μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, ίσως θα ήταν καλύτερα, αν έμπαινα από τα δεξιά, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Μετά προσπάθησα να αξιοποιήσω την επαναφορά, να κρεμάσω τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έκανε σπουδαία επέμβαση», παραδέχθηκε ο κινητήριος μοχλός της Σλάβια.