Τι αλλάζει στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Η απόλυση του Μάριο Μπέιν και η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη θα φέρει διαφοροποιήσεις στο αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ. 
 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στον επαναληπτικό με τη Βιτορούλ με διαφορετική ψυχολογία και χωρίς τη μουρμούρα της κερκίδας, αφού η επιστροφή του Ελλαδίτη και κυρίως η απόλυση του Ολλανδού ηρέμησε το μαινόμενο πλήθος. 
 
 
Όσον αφορά τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ενδεκάδα ο Δώνης θα προβεί μεν σε αλλαγές, εντούτοις δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ την ενδεκάδα. Τέσσερις παίκτες που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα στην Κοστάντζα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. 
 
 
Πρόκειται για τους Καρλάο, Εφραίμ, Αλωνεύτη και Βάντερ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός προπονείται κανονικά εδώ και μια βδομάδα και εφόσον κριθεί έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης θ’ αντικαταστήσει τον Ρουέδα στα μετόπισθεν. 
 
Δεδομένες είναι οι θέσεις των Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο και Μερκή στην άμυνα, των Μοράις-Βινίσιους στη μεσαία γραμμή και του Ντε Καμάργκο στην επίθεση. Ο Ποτέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα (31/7) και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή. 
 
Από εκεί και πέρα τέσσερις παίκτες οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Όαρ και Βάντερ διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να παίξουν τρεις εξ αυτών στην ενδεκάδα εκτοπίζοντας τον Μπερτόλιο, εφόσον ο Δώνης επιλέξει σχηματισμό 4-4-2 με έναν εκ των Αλωνεύτη ή Εφραίμ ή Βάντερ να πλαισιώνει τον Ντε Καμάργκο.