Έρχεται Κύπρο για υπογραφές ο Δώνης

Πιο κοντά από ποτέ είναι η επιστροφή του Γιώργου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων» για αντικατάσταση του Μάριο Μπέιν.
 
Η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που μένει για το διαζύγιο με τον Ολλανδό τεχνικό, με τον οποίο θα γίνουν (ίσως και εντός της ημέρας) επαφές για βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για την αποζημίωση του.
 
 
Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και Γιώργος Δώνης ήρθαν σε επικοινωνία και αυτή τη φορά ο Ελλαδίτης είναι «ζεστός» για επιστροφή του στον «Αρχάγγελο» σε αντίθεση με πριν λίγους μήνες όταν έκλεισε την «πόρτα» στην κρούση που του έγινε μετά την αποχώρηση του Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δώνης αναμένεται άμεσα στην Κύπρο για να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Θεωρείται δεδομένο πως σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους «γαλαζοκίτρινους» θα έχει μαζί του ολόκληρο το επιτελείο, συμπεριλαμβανομένου και του γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα, ο οποίος θυμίζουμε πως ήταν ένας από τους
λόγους αποχώρησης του Ελλαδίτη από τον ΑΠΟΕΛ. 
 
Ο Γιώργος Δώνης έχει δελεαστική πρόταση από την Ζάμαλεκ, με τους Αιγύπτιους να προσφέρουν απολαβές πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Ελλαδίτη ετησίως, σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο Δώνης δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου και αφού δεν βρήκε την πολυπόθητη προσφορά που περίμενε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντιμετωπίζει διαφορετικά την προοπτική να δουλέψει ξανά στον ΑΠΟΕΛ. 
 
Ο Ελλαδίτης προπονητής θα ριχθεί κατευθείαν στα βαθιά, καθώς θα βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στον κρίσιμο ιστορικό επαναληπτικό με την Βιτορούλ.