Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις της ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ περίμεναν με… αγωνία της ανακοίνωση αποδέσμευσης του Μάριο Μπέιν. Αντί αυτού οι «γαλαζοκίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία δεν γίνεται ούτε καν αναφορά στο όνομα του Ολλανδού προπονητή.
 
Σημαίνει ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Μάριο Μπέιν στον πάγκο; Όχι. Έμμεσα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προδιαθέτει για εξελίξεις τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση της να λάβει τα όποια μέτρα χρειάζονται για ανατροπή της αρνητικής εικόνας που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ.
 
Σε αυτά είναι και η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και μόνο με θαύμα (ίσως ούτε και μ' αυτό) ο Ολλανδός προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στον επαναληπτικό με τη Βιτορούλ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Δώνη (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Μπέιν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει (σχεδόν) συμφωνία. 
 
Στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ γίνεται παραδοχή των λαθών της διοίκησης στα θέματα προγραμματισμού. Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη για άλλες δύο προσθήκες η διοίκηση κάνει λόγο για προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ονόματος και της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ.
 
Επίσης η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλεί ξεκάθαρα τον κόσμο να σταματήσει την ισοπεδωτική κριτική («Τα λόγια, οι δηλώσεις και η ισοπεδωτική κριτική δεν προσφέρουν καμιά ωφέλεια») και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με σκοπό να εξασφαλίσει πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο για πέμπτη διαδοχική σεζόν.