Δοκάρι, ακυρωθέν γκολ... οι λογαριασμοί θα λυθούν στο "Α. Παπαδόπουλος"

Ακυρώθηκε τέρμα της Αούστρια, όμως η ΑΕΛ μπορούσε και να κερδίσει στη Βιέννη. Το τελικό 0-0 δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Λεμεσού να μεταφέρει την υπόθεση πρόκρισης στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"έχοντας αρκετές πιθανότητες για να είναι αυτή η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.
 
Όπως και τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Σεντ Τζόζεφς και Προγκρές η ΑΕΛ κράτησε απαραβίαστη την εστία της και τώρα καλείται να βρει δίχτυα στην έδρα της και να καταφέρει να βρεθεί ένα βήμα πριν από τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Μεγάλες ευκαιρίες η ΑΕΛ
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δικαιούταν να πήγαινε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού βρήκε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους. Ουσιαστικά, η μόνη σοβαρή απειλή για την εστία του Βοζίνια ήταν στο 36’ όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λεμεσού έκοψε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Γκρούνβαλντ.
 
Αντιθέτως, η ΑΕΛ έφτασε για πρώτη φορά μία ανάσα από το γκολ στο 9’ σε κεφαλιά του Λαφράνς. Δέκα λεπτά αργότερα (19’) ο Σασί έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως η μπάλα στο πλασέ του κατέληξε στα πλαϊνά δίχτυα της εστίας.
 
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ήταν σειρά του Αρουαμπαρένα να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 45’ βρήκε χώρο, έστω από μακρινή απόσταση, και έστειλε μία βολίδα προς την εστία των γηπεδούχων με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι.
 
Πίεση Αούστριας
Το δεύτερο ημίχρονο η Αούστρια προσπάθησε να γίνει πιο πιεστική. Όσο περνούσε ο χρόνος όλο το σκηνικό του παιχνιδιού παιζόταν γύρω από την περιοχή της ΑΕΛ που όμως μέχρι το 70’ δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερο κίνδυνο
 
Απόκρουση Βοζίνια, ακυρωθέν γκολ
Στο 77’ η Αούστρια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από σέντρα στην περιοχή η μπάλα πέρασε από όλους και κατευθύνθηκε προς τον Πιρές στο δεύτερο δοκάρι. Προτού προλάβει ο παίκτης της Αούστριας να κάνει κίνηση, ο Βοζίνια του περιόρισε το οπτικό πεδίο και έτσι το τελείωμά του ήταν εντελώς άστοχο.
 
Δύο λεπτά αργότερα (79’), οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκρούντγολντ, αλλά ο βοηθός διαιτητής σήκωσε την σημαία και υπέδειξε το οφσάιντ, έτσι το γκολ δεν μέτρησε.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: -
Κίτρινες:
Βέστερμαν/Μιτρέα, Φιντέλις, Λαφράνς, Αβραάμ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αούστρια: 
Χατζίκιτς, Φιλίποβιτς, Φριέσεμπιτζερ(81΄ Μονσαϊν), Σραντί(86΄ Πρόκοπ), Γκρανγάλντ, Σερμπέστ, Λάρσεν(61΄ Πάουλα), Βάστερμαν, Χολτζχάουσερ, Μαρτσίκο, Πιρές.
ΑΕΛ: Βοζινια, Αιροσα, Αβραάμ, Μιτρέα, Λαφράνς, Σοάρες, Αρτούρ (88΄ Σαβανέ), Φιντέλις, Σάσι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα (77΄ Αλταϊρ).