Οι βασικοί υποψήφιοι για αντικατάσταση του Μπέιν

Εξελίξεις φέρνει στον ΑΠΟΕΛ η ήττα με 1-0 από τη Βιτορούλ στη Ρουμανία. Ο Μάριο Μπέιν βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Αρχάγγελου», καθώς υπάρχει γενική κατακραυγή προς το πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού.
 
 
Η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» αφουγκράζεται την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του κόσμου για την κάκιστη απόδοση της ομάδας στα παιχνίδια με Ντουντελάνζ και Βιτορούλ και εμφανίζεται αποφασισμένη ν’ αλλάξει το κλίμα ενόψει του επαναληπτικού με τους Ρουμάνους.
 
Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για το μέλλον του Μάριο Μπέιν, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας το βράδυ της 2ας Αυγούστου.
 
 
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αξιολογεί ήδη ονόματα προπονητών για αντικατάσταση του Μάριο Μπέιν. Πληροφορίες φέρουν τον Βλάνταν Ίβιτς, πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, να είναι στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ενώ σε περίοπτη θέση στο τραπέζι είναι και η δοκιμασμένη λύση του Γιώργου Δώνη, τον οποίο οι «γαλαζοκίτρινοι» προσέγγισαν και μετά την αποχώρηση του Τόμας Κρίστιανσεν, όμως ο Ελλαδίτης είχε απορρίψει τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Δώνης παραμένει χωρίς ομάδα και άπαντες στον "Αρχάγγελο" έχουν θετική γνώμη για τις ικανότητες του, εντούτοις ψάχνεται για ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αυτό καθιστά δύσκολο το ενδεχόμενο συνεργασίας.  
 
Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και εκδοθεί διαζύγιο μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μάριο Μπέιν, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό με την Βιτορούλ θα βρίσκεται ο Γιώργος Κωστή.