Έπαψες ΑΠΟΕΛ να θυμίζεις

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στη Ρουμανία από τη Βιτορούλ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» που είχαν κακή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ηττήθηκαν από τα «μωρά» του Χάτζι που έπαιξαν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Οι Ρουμάνοι, κατάφεραν να επιβληθούν επί των πρωταθλητών Κύπρου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάνιας στο 75', ενώ δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να γίνει πολύ γρήγορος και να δώσει την ευκαιρία στη νεανική Βιτορούλ να τρέξει δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα των "γαλαζοκιτρίνων". 

Η προσοχή πλέον στρέφεται στον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 2 Αυγούστου, με τη Βιτορούλ να έχει το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση.  

Γρήγορος ρυθμός και πίεση από τα «μωρά» του Χάτζι

Την όρεξη για γρήγορο ποδόσφαιρο απέδειξε από τα πρώτα λεπτά η Βιτορούλ, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει αδύναμος να αντιδράσει στην πίεση της Ρουμανικής ομάδας. Αρχικά, στο 6’ ο Σισαλτάου έκανε την μπαλιά, με τον Ρουέδα να διώχνει στην γραμμή της εστίας του Βάτερμαν. Στο 15’ τα «μωρά» του Χάτζι απώλεσαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Ρουέδα να στρώνει από λάθος στον Τουτσουτεάν και τον Βάτερμαν να σώζει την υστάτη.

Στη συνέχεια, οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να ισοζυγίσουν το παιχνίδι, με την πρώτη αξιόλογη φάση να δημιουργείται στο 23’ με τον Ντε Καμάργκο, ενώ στο 30’ το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου βρήκε τον Ριμνιτσεάνου να αποκρούει με τα δυσκολίας.   

Η μεγάλη ευκαιρία πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ανήκε και πάλι στη Βιτορούλ, με τον Τσίτου μετά από κόρνερ, να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν.

Έλεγχος, πίεση και γκολ η Βιτορούλ

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη η Βιτορούλ είχε το πάνω χέρι και τον έλεγχο στο παιχνίδι. Η Ρουμανική ομάδα, πλησίασε το γκολ στο 57’ με το σουτ Τουτσουτέαν, που βρήκε έτοιμο τον Ολλανδό πορτιέρε του ΑΠΟΕΛ.  

Η δικαίωση για την Βιτορούλ, έφθασε στο 75’ με τον Γκάνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ, να αφήνει ακίνητο τον Βάτερμαν και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ολλανδού.   

Χωρίς να δείχνει σημεία αντίδρασης ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε ακόμη μία τεράστια ευκαιρία στο 84’ με τον Κομάρ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Βάτερμαν.

Στο 93’ υποδείχθηκε δεύτερη κίτρινη στον Τσουκουτεάν μετά από φάουλ στον Βάτερμαν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βιτορούλ: Ριμνιτσεάνου, Κονσταντίν, Μπενζάρ, Ερέρα, Τίρου, Νετέλκου, Τουτσουντεάν, Μπόλι, Γκανέα, Τσιτσαλτάου, Τσίτου.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Ρουέδα, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, Ορ, Ντε Καμάργκο.


Amazing Free Kick Goal Ganea (1-0) Viitorul... από hdlivegoals