Τα «τέρατα» του Πάμπου

Μια ενδεκάδα μεταγραφών πραγματοποίησε, μέχρι στιγμή, η Ομόνοια και απομένουν «πινελιές» (άλλες δύο προσθήκες) για την ολοκλήρωση του ρόστερ. 
 
Οι «πράσινοι» θα θυμίζουν ελάχιστα την περσινή ομάδα, καθώς πλην των Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή δύσκολα θα διατηρηθεί παίκτης στην ενδεκάδα. 
 
Εάν οι επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου είναι πετυχημένες και ικανές να επαναφέρουν το τριφύλλι στον δρόμο των επιτυχιών θα το δείξει ο χρόνος. Το δεδομένο είναι πως ο Κύπριος προπονητής στοχεύει να δημιουργήσει στην Ομόνοια το προφίλ των ομάδων που έχουν «σφραγίδα» Πάμπου Χριστοδούλου. 
 
Μαχητικές, με πολλά τρεξίματα, σκληροτράχηλη άμυνα και πανίσχυρες στον αέρα. Τα τελευταίο πιστοποιείται και από το ύψος των νέων αποκτημάτων. Με εξαίρεση τον δεξιό μπακ, Τζαΐλσον Αραούχο οι υπόλοιπες μεταγραφές των «πρασίνων» βλέπουν τον… κόσμο από αρκετά ψηλά. 
 
Τα εννέα από τα έντεκα αποκτήματα της Ομόνοιας έχουν ύψος πάνω από 1.80μ. γεγονός που μαρτυρά ότι η… νέα Ομόνοια θα έχει ως προσόν την ικανότητα στις εναέριες μονομαχίες. Ψηλότερος όλων είναι ο τερματοφύλακας, Πιτ Φελτχάουζεν (1.89μ.) και ακολουθεί ο Κανού με 1.88μ. 
 
Αναλυτικά το ύψος των νέων αποκτημάτων της Ομόνοιας
Άλεξ Σοάρες (επιτελικός μέσος) 1.77
Λεάντρο Γκονζάλες (αριστερός εξτρέμ) 1.85
Πιτ Φελτχάουζεν (τερματοφύλακας) 1.89
Ράφαελ Λόπες (επιθετικός) 1.87
Μαμαντού Καντέ (αριστερό μπάκ) 1.80 
Κανού (ανασταλτικός μέσος) 1.88
Τζαϊλσον Αραούχο (δεξί μπακ) 1.70 
Γουίλιαμ Σουάρες (κεντρικός αμυντικός) 1.85 
Χέντβιγκες Μαντούρο (ανασταλτικός μέσος) 1.85
Μπόρχα Εκίθα (κεντρικός αμυντικός) 1.80   
Κάι (κεντρικός αμυντικός) 1.84