Απόλλων: 290 ευρώ το λεπτό ο Γιάκολις!

Διχογνωμία επικρατεί στη Ρουμανία για το δανεισμό του Αντόνιο Γιάκολις στον Απόλλωνα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Εγχώριος Τύπος και οπαδοί της ομάδας διαφωνούν ριζικά για τη σκοπιμότητα αυτής της επιλογής της περυσινής δευτεραθλήτριας.

Σε διαδικτυακό δημοψήφισμα το κοινό καλείται να γνωμοδοτήσει, αν ο 25χρονος Κροάτης εξτρέμ έπρεπε να παραμείνει, διότι είναι καλύτερος του Ενάτσε, ή αν έπρεπε να φύγει, διότι είναι χειρότερος από τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές της Στεάουα που παίζουν στην ίδια θέση.

Το αποτέλεσμα είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής του Γιάκολις, καθώς το 72,5% θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος στον προπονητή Νικολάε Ντίκα.

Η χειρότερη αγορά!
Στον αντίποδα, τοπική εφημερίδα αποδίδει στον Κροάτη τον τίτλο της χειρότερης αγοράς της Στεάουα με βάση την αναλογία αποζημίωσης και χρόνου συμμετοχής.

Το περασμένο καλοκαίρι ο σύλλογος του Βουκουρεστίου δαπάνησε €350.000 για να αγοράσει από την Κλουζ τον παίκτη, ο οποίος στα 1.200 λεπτά που φόρεσε τη φανέλα της Στεάουα δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Λαουρέντιο Ρέγκεκαμπφ που εισηγήθηκε την απόκτησή του ούτε τον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία, Νικολάε Ντίκα.

Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα στο δημοσίευμα, ο Γιάκολις αναζητούσε νέα εργοδότρια εδώ και δύο εβδομάδες και, μόλις προσκόμισε την προσφορά του Απόλλωνα, η Στεάουα την έκανε άμεσα αποδεκτή!