ΑΕΚ: Καλώς να ορίσει η Μινσκ!

Σε φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι, η ΑΕΚ επιβλήθηκε άνετα με 5-1 του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι. Οι ρεζέρβες των Λαρνακέων έδειξαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυξάνοντας τις επιλογές του Βάσκου προπονητή εν όψει της επίσκεψης της Ντινάμο Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη.
Αφού πρώτα απείλησε την εστία του Μπογκατίνοφ (7’) ο Ρουσιάς άνοιξε στο 10’, έπειτα από συνδυασμό με τον Μαλόκου, το σκορ για τους Λαρνακείς. Δύο λεπτά αργότερα και ο Αλβανός χρίστηκε σκόρερ αξιοποιώντας πέναλτι που κέρδισε ο Τέτε.

Οι οικοδεσπότες μείωσαν στο 27’ με κεφαλιά του Μπόγκατς μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά στο 54’ ο Τέτε με ατομική προσπάθεια αποκατέστησε τη διαφορά των δύο τερμάτων για τους «κιτρινοπράσινους».

Μετά από μια καλή ευκαιρία του Μπόλιεβιτς (56’) ο Μυτίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 (61’) και δύο λεπτά αργότερα, από μπαλιά του Κωνσταντίνου, ο Κάσες πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ της ΑΕΚ.

Στο 71’ εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Bogatinov, Filipov, Rogac, Dovbnya, Κουσιάππας, Αρέστη, Enescu, Κυπριανού, Παπαγεωργίου, Iluridze, Ηλία.
AEK: Γιωργαλλίδης, Acoran (59’ Soria), Tete (59’ Ιωάννου), Boljevic (59’ Παναγίδης), Cases, Murillo (59’ Εγγλέζου), Maloku (59’ Χαραλαμπίδης), Μυτίδης, Αναστασίου, Pankov, Ρουσιάς (59’ Κωνσταντίνου).