ΑΕΛ: «Ο τύπος δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο»!

Αν μη τι άλλο, έχει παρρησία και είναι άνθρωπος της γνώμης του! Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Αούστρια Βιέννης στο εγχώριο πρωτάθλημα ο Τόρστεν Φινκ έστρεψε εκ νέου πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας! Σε συνέντευξή του στο “Sportmagazin” ο Γερμανός τεχνικός ξέσπασε κατά του Πάουλ Σάρνερ (πρώην διεθνής Αυστριακός άσος), ο οποίος σχολίασε πως -στη διάρκεια της κοινής θητείας τους στο Αμβούργο- ο νεοφερμένος αμυντικός των «βιολετών» Χάικο Βέστερμαν ήταν υπεύθυνος περίπου για τα μισά αντίπαλα γκολ!
«Στην περίπτωσή του σχεδόν κάθε λέξη πάει χαράμι. Για τον Πάουλ Σάρνερ ουδέποτε μέχρι σήμερα έχω διαβάσει κάτι θετικό. Στη Γερμανία δεν τον ξέρει άνθρωπος. Επειδή κατέχω λίγο από μπάλα γνωρίζω πως ο τύπος δεν έχει ιδέα για το ποδόσφαιρο», κατακεραύνωσε τον Σάρνερ ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ!

Όπως ήταν αυτονόητο, το εν λόγω ξέσπασμα έφερε αυθόρμητα στη μνήμη των Αυστριακών ένα αντίστοιχο του Φινκ κατά του παρουσιαστή του ORF Ράινερ Πάριαζεκ μετά από μια διχογνωμία τους για την κανονικότητα ενός τέρματος της Ζάλτσμπουργκ στη νίκη της με 3-2 επί της Αούστρια την περασμένη περίοδο.

«Αχ, γι’ αυτό το περιστατικό μπορώ σήμερα μόνο να μειδιάσω. Απλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να βγάζω μερικά πράγματα προς τα έξω, να μην τα κρατώ όλα μέσα μου. Αν έχω μια άποψη, πρέπει να μπορώ να τη στηρίξω, είτε στέκομαι μπροστά από μια κάμερα είτε όχι. Δεν επέδειξα πάντως έλλειψη σεβασμού», σχολίασε ο Γερμανός, ο οποίος πάντως ερωτηθείς αν σήμερα αξιολογεί ως λανθασμένη εκείνη τη στάση του αποκρίθηκε:

«Όχι! Γιατί; (…) Και μόνο με τον ισχυρισμό του στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι δεν ήταν οφσάιντ, μολονότι ουδείς μπορούσε να ξεδιαλύνει πραγματικά τι συνέβη, ήξερα ότι ο τύπος δεν με γουστάρει. Και μετά δεν τον γουστάρω κι εγώ. Έτσι είναι!»

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να θυμηθείτε το σχετικό δημοσίευμα του REPORTER