Η λύπη του Ρέινολντς για τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς

Στην ΑΕΛ… έστησαν πανηγύρια για τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς από την Πρόγκρες, την οποία οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετώπισαν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Σκωτίας φάνταζε πιο ψηλό εμπόδιο από την ομάδα του Λουξεμβούργο. Γι’ αυτό και όταν είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τους αγώνες του β’ προκριματικού γύρου ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Ρέιντζερς θα ήταν η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΛ.

Η Προγκρές όμως άφησε εκτός τους Σκοτσέζους και έτσι τελικά οι γαλαζοκίτρινοι τέθηκαν αντιμέτωποι με την Προγκρές την οποία, ως γνωστό, άφησαν εκτός συνέχειας κερδίζοντας και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Ένας από αυτούς που στεναχωρήθηκε με τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς ήταν ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Άλιστερ Ρέινολντς, τον οποίο τις τελευταίες ημέρες έψαξαν ιστοσελίδες της Σκοτίας με αφορμή τους αγώνες του Απόλλωνα με την Αμπερτίν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Όταν έγινε η κλήρωση, ένιωθα γεμάτος» δήλωσε ο Ρέινολντς και συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι οι Ρέιντζερς θα περάσουν και έλπιζα ότι θα τους δω στην Λεμεσό».

To όνομά του
Ο 20χρονος (02/09/1996) ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα γεννήθηκε στο Εδιμβούργο και όταν ήταν εννέα ετών μετακόμισε με τον πατέρα του, Ντέιβιντ. «Γεννήθηκα στο Εδιμβούργο και θεωρώ τον εαυτό μου εξίσου Σκοτσέζο. Ήρθαμε εδώ και εγκατασταθήκαμε στο Ακρωτήρι» σημειώνει στην ιστοσελίδα thescottishsun.co.uk.

Όπως είπε, ο πατέρας του ήταν φανατικός υποστηρικτής των Ρέιντζερς και γι’ αυτό του έδωσε το όνομα Ally, από τον Ally McCoist, μεγάλη δόξα της ομάδας της Σκωτίας.

«Ακολούθησα τα βήματά του και έτσι ήταν ένα χτύπημα όταν έχασε η Ρέιντζερς» δήλωσε ο Ρέινολντς.

«Στη ιστοσελίδα της ομάδας μου με αποκαλούν Άλιστερ, δεν το παίρνουν από την Σκωτία συντομευμένο Άλλι. Μόνο η μαμά μου με λέει Άλιστερ, όταν δεν είναι ευχαριστημένη μαζί μου»!

«Ποτέ δεν έπαιξα ομάδα της Σκωτίας»
Για τους αγώνες με την Αμπερντίν σημείωσε ότι «Είναι καλό ότι θα αντιμετωπίσουμε την Αμπερντίν. Ποτέ δεν έπαιξε εναντίον ομάδας της Σκωτίας».

Όσον αφορά στην παρουσία του στον Απόλλωνα είπε: «Είμαι εδώ και 10 χρόνια στον Απόλλωνα και τον Ιανουάριο υπέγραψα νέο τριετές συμβόλαιο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, αλλά πάντα έχω την φιλοδοξία να παίξω στην Βρετανία».