Η ενόχληση του Οάρ και η ελπίδα επιστροφής στους Socceroos μέσω ΑΠΟΕΛ

Ένα χρόνο κράτησε η (δεύτερη) θητεία του Τόμι Οάρ στην Μπρισμπέιν Ροάρ προτού ταξιδέψει για την Κύπρο για μία νέα πρόκληση στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Αυστραλός σε δηλώσεις του έδειξε ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που έτυχε από τα Μέσα της χώρας κατά τη διάρκεια της παρουσία του στην Μπρισμπέιν Ροάρ.
 
«Μερικοί κριτικοί έχουν αρνητική άποψη για την απόδοσή ακόμα και όταν έχουν να πουν κάτι θετικό για εμάς. Ακόμη και αν έπαιζα ένα καλό παιχνίδι δεν ήταν αρκετό για μερικούς» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό είναι πραγματικά ατυχές και επηρεάζει την κρίση ανθρώπων που δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».
 
 
 
«Την περασμένη σεζόν ήθελα να παίξω μετά από δύο διαταραγμένες περιόδους από τότε που αποφάσισα να φύγω από την Ουτρέχτη και όταν έφυγα από την Ίπσουιτς. Είχα κάποιους καλούς αγώνες στο Μπρισμπέιν και μερικούς λιγότερο καλούς. Δυστυχώς για μένα, όταν άρχισα να βρίσκω κάποια καλή φόρμα στη μέση της σεζόν είχα τραυματισμό (σ.σ. οπίσθιο μηριαίο) και έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα» τόνισε ο Τόμι Οάρ.

Ο 25χρονος Αυστραλός επεσήμανε ότι νιώθει και ο ίδιος ότι μπορούσε να τα πάει καλύτερα, όμως τονίζει ότι γι’ αυτόν σημασία έχει μόνο η άποψη του προπονητή. «Ένα πράγμα που έχω μάθει είναι ότι πάντα θα έχω αρνητικές κριτικές και θαυμαστές. Δεν είναι σημαντικό τι λένε, μόνο αυτό που σκέφτεται ο προπονητής».
 

«Στην Εθνική μέσω του ΑΠΟΕΛ»
Στο πλαίσιο της συνέντευξης, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφορά γίνεται και για τον ΑΠΟΕΛ, με τον συντάκτη να σημειώνει ότι ο Οάρ αναμένεται να αγωνιστεί σε περίπου 60 παιχνίδια στη φετινή σεζόν με τους γαλαζοκίτρινους.
«Να παίρνεις χρόνο συμμετοχής δεν είναι αρκετός, πρέπει να υπάρχει και ποιότητα στο παιχνίδι» ανάφερε ο Οάρ ο οποίος ξεκίνησε βασικός στα δύο παιχνίδια με την Ντούντελανζ  και έγινε αλλαγή και στα δύο  - στο πρώτο αποχώρησε λόγω τραυματισμού – αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
 


Ο Οάρ δεν έκρυψε την ελπίδα του να επιστρέψει στην Εθνική Αυστραλίας μέσω του ΑΠΟΕΛ. «Αν έχω καλές εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ, πιθανόν να έχω την ευκαιρία να επιστέψω στους «Socceroos» (σ.σ. παρατσούκλι της Εθνικής Αυστραλίας). Αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στους στόχους της ομάδας μου. Αν τα πάω καλά, τότε θα δούμε τι θα γίνει».

«Ίσως να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν σπουδαίο. Θα συμβεί αν παίζω καλά εδώ. Αν κοιτάξω τα επόμενα παιχνίδια των Socceroos, θα χάσω την προσοχή μου και δεν θα πετύχω το καλύτερο» επεσήμανε.

Τα παιχνίδια με Βιτορούλ
Ο Οάρ μίλησε και για τα επικείμενα παιχνίδια με την Βιτορούλ για το γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Η Βιτορούλ είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Προπονητής είναι ο Γκεόργκε Χάτζι ο οποίος είναι Θρύλος στην Ρουμανία».

«Έχουν πολλούς νεαρούς και θα είναι μία μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από διεθνείς παίκτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την πρόκληση» κατέληξε ο Αυστραλός.