ΑΠΟΕΛ: Ο εφιάλτης του Χάτζι!

Πύρρειος αποδείχθηκε για τη Βιτορούλ η εντός έδρας νίκη της επί της Γκαζ Μετάν (3-0), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος.


Οι τρεις βαθμοί συνοδεύτηκαν από μια τεράστια απώλεια, καθώς ο Κάρλο Κάσαπ αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 7’ και, όπως έδειξαν ακολούθως οι εξετάσεις, υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο. Ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα εγχειριστεί σήμερα στην Ιταλία για αποκατάσταση της ζημιάς και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες.

 


Για τον Γκεόργκε Χάτζι είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, όπως έγραψαν τα ρουμανικά Μ.Μ.Ε., καθώς χάνει ένα βασικότατο γρανάζι της ομάδας του (26 συμμετοχές και πέντε γκολ την περασμένη περίοδο) λίγο πριν την έναρξη των κρίσιμων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων (σ.σ. απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη).

Ο Κάσαπ αποτελεί μεγάλη ποδοσφαιρική αδυναμία του Χάτζι, όχι μόνο ένεκα του ταλέντου και των ικανοτήτων του, αλλά κι επειδή προέρχεται από την «ακαδημία Χάτζι», από την οποία προ τριετίας μετακινήθηκε στη Βιτορούλ. Εξ ου και η πρώτη του κίνηση μετά τον τραυματισμό του 18χρονου ήταν να προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, η οποία εξέπληξε τον νεαρό άσο.

«Ευχαριστώ τον κ. Χάτζι και το σύλλογο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνουν. Στόχος μου είναι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε ο Κάσαπ.