«Η φετινή Ομόνοια θα είναι γεμάτη ποιότητα»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια ενισχύεται σημαντικά και θα παρουσιαστεί δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα, δήλωσε στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ο πρόεδρος των «πρασίνων», Αντώνης Τζιωνής.
 
Ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες για απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών τις επόμενες μέρες, ώστε να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
 
Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Αντώνη Τζιωνή
Για τον προγραμματισμό:
"Είπαμε ότι θα πάρουμε τα καλά από την μη συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Την άνεση στο χρόνο δηλαδή για να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές. Σχεδόν πετύχαμε στο απόλυτο και φέραμε στην ομάδα τους πρώτους στόχους που είχαμε"
 
Για τη μεταγραφή του Εκίθα: "Αναμένεται εντός της μέρας να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αποχωρήσει άμεσα ο Εκίθα για να ενσωματωθεί με την αποστολή"
 
Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: "Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Γίνονται προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα για να κλείσουν τις επόμενες μέρες οι εκκρεμότητες. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν ακόμα δυο μεταγραφές. Επιθυμία μας να κλείσουν το συντομότερο όμως αν χρειαστεί θα κάνουμε υπομονή"
 
Για την άνοδο ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες: "Υπάρχει ικανοποίηση από το γεγονός ότι ανεβαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια. Η φετινή Ομόνοια θα είναι γεμάτη ποιότητα. Αρχίζει να φαίνεται η προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού"
 
Για το οικονομικό: "Οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας σε παλιές οφειλές σε τρίτους και στο κράτος είναι αρκετά μεγάλες, αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια και δεν μπορούν να εξοφληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα πάρει αρκετά χρόνια. Δεν μας φοβίζει το χρέος, είναι διαχειρίσιμο. Ο φετινός προϋπολογισμός είναι ψηλότερος από πέρσι. Δεν ξεφύγαμε κατά πολύ ούτε κάναμε υπέρβαση που δεν θα μπορούμε να καλύψουμε"
 
Για τον κόσμο και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: "Βρισκόμαστε κοντά στις 5000 εισιτήρια διαρκείας. Βάλαμε στόχο τις 7000. Απέχουμε από τον στόχο όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθειά μας".