Ψάχνει ακόμη τρία θαύματα ο ΑΠΟΕΛ

Χωρίς να ιδρώσει αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) επί της Ντουντελάνζ και πήρε το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το εισιτήριο πρόκρισης.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι», με τη λήξη του αγώνα στο Λουξεμβούργο, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη αντίπαλο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Βιτορούλ Ρουμανίας.
 
Η ομάδα του Μάριο Μπέιν, εφόσον αποκλείσει και τη Ρουμανική ομάδα, θα βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα απομένει να κερδίσει και την επόμενη αντίπαλο, για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Η συνέχεια ωστόσο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για τον ΑΠΟΕΛ, αφού η όγδοη θέση που κατέχει ανάμεσα στις δέκα ομάδες που συμμετέχουν στα play offs, τον οδηγεί στην πεντάδα των αδυνάτων.
 
Εάν όμως, αποκλειστούν τρεις από τις παρακάτω ομάδες, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μεταφερθούν στην πεντάδα των δυνατών, βρίσκοντας στον δρόμο τους μια εύκολη σχετικά ομάδα.
 
Οι τρεις ομάδες που επιβάλλεται να αποκλειστούν για να βρεθεί ο ΑΠΟΕΛ στους δυνατούς είναι μεταξύ των Ολυμπιακού, Σέλτικ, Σάλζμπουργκ, Κοπεγχάγη, Λουντογκότερτς, Μπάτε Μπόρισοβ, Λέγκια Βαρσοβίας.