Ντε Καμάργκο: «Κανείς από την ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο…»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου (lequotidien.lu) παρέθεσε ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο, ενόψει της ρεβάνς του 1-0 με την Ντουντελάνζ. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ επεσήμανε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει υποτίμηση από πλευράς των παικτών των «γαλαζοκιτρίνων», ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν το πρώτο της χρονιάς και συνεπώς υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ ντε Καμάργκο:
 
«Απέναντί μας βρήκαμε μία ομάδα με πολύ καλή τακτική και φυσική κατάσταση. Έτσι περιμέναμε τη Ντουντελάνζ. Δεν επηρέαστηκαν από την ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ και τις καιρικές συνθήκες. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ελπίζουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον επαναληπτικό».
 
Για το αν το ΑΠΟΕΛ είναι μακριά από το επίπεδο του: 
«Δεν είναι αυτό το πραγματικό ΑΠΟΕΛ που είδατε στο ΓΣΠ. Μπορούμε για πολύ περισσότερα, αν λάβουμε υπόψη τι πετύχαμε πέρσι. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την προετοιμασία».
 
Για το αν γνώριζε κάτι προηγουμένως για τη Ντουντελάνζ: 
«Δεν γνώριζα κάτι. Νομίζω ότι συναντηθήκαμε σε ένα φιλικό παιχνίδι όταν ήμουν στην Σταντάρ Λιέγης. Τίποτα περισσότερο».
 
Για το αν μερικοί παίκτες σνόμπαραν την ομάδα του Λουξεμβούργου: 
«Δε νομίζω οι συμπαίκτες μου να σνόμπαραν τη Ντουντελάνζ. Φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη. Κανείς στην ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο θεωρώντας ότι ήταν… δεδομένη η νίκη. Χάσαμε αρκετές φορές τη μπάλα, πράγμα ασυνήθιστο. Όπως είπα ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Δεν είχαμε ρυθμό. Ελπίζουμε ότι θα είναι διαφορετικά κάποια πράγματα στο Λουξεμβούργο.
 
Για το ενδεχόμενο να αποκλειστεί το ΑΠΟΕΛ: 
«Ο στόχος μας είναι οι όμιλοι του Champions League. Πάμε για την πρόκριση και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».
 
Για τη σημασία της νίκης στο ΓΣΠ που δεν άξιζε το ΑΠΟΕΛ: 
«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Παραμένουμε επιφυλακτικοί. Επιπλέον δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες αυτής της ομάδας στην έδρα της,  που μας έχει εκπλήξει λίγο στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».