«Βιάστηκε να πανηγυρίσει η ΑΕΚ!»

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Σον Μαγκουάιρ και Κέβιν Ο’ Κόνορ η Κορκ Σίτι υπέστη χθες στο «Τέρνερς Κρος» την πρώτη ήττα της μέσα στο 2017 (έπειτα από ένα αήττητο σερί 29 επίσημων αγώνων) και ταυτόχρονα την πρώτη εντός έδρας από τον περασμένο Αύγουστο.
Το 0-1 από την ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθιστά τους «κιτρινοπράσινους» αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο οι Ιρλανδοί προειδοποιούν πως το παιχνίδι παίζεται ακόμη.

«Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μικρή. Οι Κύπριοι έχουν το πλεονέκτημα, παρασύρθηκαν όμως από τη στενή επικράτηση. Πανηγύρισαν σαν να κέρδισαν την πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε ως κίνητρο για τον επαναληπτικό. Τα κεφάλια τώρα είναι κατεβασμένα, αλλά η πρόκριση δεν έχει κριθεί, είναι μόνο ένα γκολ διαφορά», δήλωσε ο Γκρεγκ Μπόλτζερ δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

«Δεν συνηθίζουμε να δεχόμαστε γκολ από στημένες μπάλες. Ο Μαρκ ΜακΝάλτι δεν υποχρεώθηκε σε πολλές επεμβάσεις, αλλά στην Ευρώπη οι ισορροπίες είναι λεπτές κι εμείς προδοθήκαμε από μια αναπήδηση της μπάλας», κατέληξε ο 29χρονος μέσος.