Πάμπος: «Αν ήθελα να συμπληρώσω το ρόστερ θα το έκανα από την πρώτη μέρα»

Για την έντονη παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, τις μεταγραφές που έγιναν και αυτές που έπονται, αλλά και τους στόχους της Ομόνοιας τη νέα σεζόν μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, που έκανε ειδική αναφορά στην απόκτηση του Άλεξ Σοάρες. 

«Βλέπετε μόνοι σας τι γίνετε εδώ, το περιμέναμε. Ο κόσμος της Ομόνοιας, ότι και να πω είναι λίγο, είναι τρελαμένοι με την ομάδα και δεν σας το κρύβω ότι και εμείς και οι παίκτες εδώ και δέκα μέρες έχουμε εμπεδώσει σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και το έχω πει από την πρώτη μέρα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελά και να είναι περήφανος για την ομάδα που θα βλέπει. Από εκεί και πέρα βήμα με βήμα για να δούμε που μπορεί να οδηγηθούμε αυτή την χρονιά»
 
 
Αν νιώθει άγχος από την επιθυμία του κόσμου για τίτλους: «Ο κάθε προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται υπάρχει ένα λογικό άγχος. Ο Πάμπος δεν είναι ο Μεσσίας, ούτε κανείς από μόνος του δεν μπορεί να πετύχει τίποτα. Το έχω πει από την πρώτη μέρα, όλοι μαζί ενωμένοι, κόσμος, διοίκηση, παίκτες, προπονητές να δώσουμε τα πάντα για το μεγαλείο της Ομόνοιας. Χρειάζεται υπομονή γιατί κτίζεται μια καινούργια ομάδα. Αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και περήφανο για την ομάδα που βλέπει.
 

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Από την αρχή στοχεύσαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να έρθουν στην Κύπρο και χρειάστηκε πάρα πολλές προσπάθειες για να πεισθούν κάποια παιδιά να έρθουν. Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες μεταγραφες. Ο κόσμος να έχει ακόμα λίγη υπομονή γιατί μπορούσα από την πρώτη μέρα να κλείσω το ρόστερ με κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά πήραμε απόφαση και αυτό που εγώ ο ίδιος ήθελα ήταν να κάνουμε υπομονή για να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Αν δείτε για τον Άλεξ Σοάρες τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία έχουν εκπλαγεί που ήρθε στην Κύπρο, συν άλλα παιδιά. Για μένα και αυτός πρέπει να ιδρώσει για να καθιερωθεί στην Ομόνοια. Εύχομαι τις επόμενες μέρες να υπάρχουν και άλλοι παίκτες γιατί ήδη έχουν σταλεί συμβόλαια και πιστεύω ότι με το που θα πάμε στις Πλατρες να πάμε με κατά μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο το ρόστερ.