«Πάμε στο Φάρο με ξεκάθαρο στόχο»

Το μακρινό ταξίδι προς το Φάρο κάνει η ΑΕΛ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σεντ Τζόζεφς του Γιβραλτάρ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγο πριν επιβιβαστεί η αποστολή στο αεροπλάνο ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Είμαστε έτοιμοι για ν’  αναχωρήσουμε πρώτα για Μαδρίτη και μετά για Λισαβόνα. Από εκεί θα πάμε οδικώς στο Φάρο, όπου θα έχουμε το παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη (29/6). Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η νίκη, θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είμαστε το φαβορί, αυτή την στιγμή πρέπει να παραδεχθώ πως δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά θεωρώ ότι για την εποχή που βρισκόμαστε είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για τους δύο πρώτους αγώνες. Αυτά τα παιδιά θα μείνουν στην Κύπρο για να δουλέψουν με προπονητές και γυμναστές της ομάδας, ώστε να μην χάσουν έδαφος. Είναι δύσκολο ταξίδι, μακρινό. Έχουμε κάνει όλοι ότι καλύτερο γινόταν για να είναι τα παιδιά όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται"
 
Για την επιστροφή της ΑΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: "Αυτή τη χαρά τη νιώθουν περισσότερο οι Κύπριοι παίκτες αλλά και κάποια παιδιά ξένοι που ήταν στην ΑΕΛ όταν είχαμε παίξει ξανά στην Ευρώπη. Χωρίς αμφιβολία βέβαια η χαρά είναι μεγάλη. Είναι σημαντικό να παίζεις στην Ευρώπη, κυρίως για τις κυπριακές ομάδες. Κάναμε μια μικρή αποχή, ελπίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα τα επόμενα χρόνια".