Τι περιμένει ο ΑΠΟΕΛ για Καρλάο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα απουσιάσει για περίοδο πέντε με έξι μηνών, αλλάζει τις προτεραιότητες της επιτροπής προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ήδη «φώναξαν» για δοκιμαστικά τον Ολλανδό, Σάντερ Φίσερ. Την ίδια ώρα αξιολογούνται και άλλα ονόματα κεντρικών αμυντικών.
 

Από την στιγμή που η Τορίνο θέλει να παραχωρήσει τον Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ σαφώς και θα ήθελαν να δουν ξανά τον Βραζιλιάνο στον «Αρχάγγελο», εντούτοις κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.
 
Καταρχάς, οι Ιταλοί ψάχνουν ενδιαφερόμενο για να πωλήσουν, έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ, τον ποδοσφαιριστή, ώστε να βγάλουν τα χασούρα από τη μεταγραφή του. Ακόμα και αν δεν καταστεί αυτό δυνατό η Τορίνο στοχεύει να παραχωρήσει τον Καρλάο δανεικό σε άλλη ομάδα, η οποία θα καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του.
 
Μοναδικός τρόπος να καταλήξει ο Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ είναι να μην υπάρξει ενδιαφερόμενος για τον Βραζιλιάνο και η Τορίνο να συμβιβαστεί πληρώνοντας μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο ποσό να καλυφθεί από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Τα δεδομένα, λοιπόν, δεν είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στην περίπτωση του Καρλάο και γι’ αυτό η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» προετοιμάζει το έδαφος ώστε να ενισχύσει άμεσα την αμυντική γραμμή, αφού υπενθυμίζουμε ότι πέραν του Νικόλα Ιωάννου στο ιατρικό δελτίο είναι και ο Ρουέδα.