«Ο Μπέιν έχει καλή εικόνα, πρέπει να πείσω τους άλλους ανθρώπους του συλλόγου»

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έκανε ο Σάντερ Φίσερ, ο οποίος βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Πολωνίας όπου προετοιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ προκειμένου να περάσει από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί.
 
Για το κάλεσμα από τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν παράξενο. Μου τηλεφώνησαν την Παρασκευή και μου είπαν να πακετάρω τις βαλίτσες μου και να πάω στην Πολωνία. Έτσι πήρα τα πράγματά μου και μπήκα στο αεροπλάνο. Η ιδέα είναι ότι μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα δείξω τι μπορώ να κάνω».
 
Για τον προπονητή των γαλαζοκιτρίνων: «Ο Μάριο Μπέιν είναι ένας προπονητής από το Ρότερνταμ που με έβλεπε συχνά στην Εξελσιόρ όταν έπαιζα εκεί. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Νομίζω ότι έχει μια καλή εικόνα για μένα. Κατ' ακρίβεια, το θέμα είναι να πείσω τους άλλους ανθρώπους του συλλόγου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ταξιδέψω στην Κύπρο».
 
Για την ομάδα: «Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Παίζουν κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακούγεται σαν μια μεγάλη περιπέτεια. Προπονήθηκα καλά αυτό το καλοκαίρι επομένως είμαι αισιόδοξος».