«Συμφώνησα με την Ομόνοια αλλά ο δεξιός πατέρας μού είπε να εξαφανιστώ»

Ο Άριστος Αριστοκλέους έγινε γνωστός από την πολυετή θητεία του στον ΑΠΟΕΛ.  Πριν από το τέλος της καριέρα του αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΘΟΪ.
 
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport FM αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά σε συμφωνία και με την Ομόνοια, όμως τελικά δεν προχώρησε το θέμα.
 
Διαβάστε το λόγο:
«Όταν έφυγα από το ΑΠΟΕΛ μου είπαν να τους πάρω 100 χιλιάδες λίρες. Πήγα και συμφώνησα με τον Πανιώνιο, αυτό ακούστηκε και το ΑΠΟΕΛ ζήτησε 300 χιλιάδες λίρες.
 
Ναυάγησε η μεταγραφή και επέστρεψα πίσω και πήγα να κλείσω στην Ομόνοια. Ήταν ο κ. Σεραφείμ και του είπα θέλω ένα συγκεκριμένο ποσό και μου είπε ότι δεν μπορούσαμε να στα δώσουμε επειδή έπαιρνε τόσα ο Κώστα Καιάφας.
 
Συμφωνήσαμε αλλά έπρεπε να περάσει την Τρίτη από το δ.σ.. Την επόμενη μέρα έπαιζε η Ομόνοια με τον Εθνικό Άχνας και είπε η τηλεόραση «πράσινος ο Αριστοκλέους».
 
Με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε να εξαφανιστώ από την γη και να τον διαγράψω. Είναι δεξιός ο πατέρας μου και δεν το κρύβω. Του είπα θα δω τι θα κάνω.
 
Τραυματίστηκε εν τω μεταξύ ο Ρόμικ Χατζιατριάν του Ολυμπιακού και ήρθε πρόταση από τον κύριο Τορναρίτη. Ήταν υπερδιπλάσια τα λεφτά τότε και το σκέφτηκα ξανά και υπόγραψα πεντέμιση χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Πλήρωσε 180 χιλιάδες λίρες ο Ολυμπιακός στο ΑΠΟΕΛ».