Μπρα ντε φερ(;) ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για Αχόσε!

Κοινός μεταγραφικός υποψήφιος στη λίστα του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ διατείνεται πως υπάρχει η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail. Ο εν λόγω στόχος είναι ο Νίκο Αχόσε, 25χρονος επιθετικός που ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στην Τσάρλτον, αλλά πέρασε το δεύτερο μισό της περιόδου αγωνιζόμενος υπό μορφή δανεισμού στη Σουίντον.

Ο Αχόσε, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει κληθεί ήδη τόσο στις εθνικές Αγγλίας U16 και U17 όσο και στην U20 της Νιγηρίας, ωστόσο -σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους- μπορεί ν’ αγωνιστεί και στην εθνική Κύπρου ένεκα της υπηκοότητας του παππού του!

Το δημοσίευμα, που αναφέρει ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει κι ενδιαφέρον από συλλόγους της Αγγλίας (Μπλάκμπερν, Μπέρι), δικαιολογεί το όψιμο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ στη βάση του επικείμενου ντεμπούτου του Αχόσε με την εθνική Κύπρου.

Στο σημείο αυτό πάντως εγείρονται βάσιμες υποψίες για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της πηγής, καθώς ο συντάκτης ισχυρίζεται πως ο παίκτης θα λάβει την αιφνίδια κλήση για τον επικείμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Βοσνία από τον… Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος βάσει του δημοσιεύματος θέλει να διευρύνει τις επιθετικές επιλογές του. Ως γνωστόν, φυσικά, ο πρώην τεχνικός των Απόλλωνα και ΑΕΛ αποτελεί παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…