Όταν ο ΑΠΟΕΛ έδωσε 15,000 λίρες για τον Αριστοκλέους

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» ήταν ο παλιός ποδοσφαιριστής, και νυν προπονητής και σκάουτερ Άριστος Αριστοκλέους ο οποίος θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο μετακόμισε στο ΑΠΟΕΛ και άρχισε τη μεγάλη καριέρα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άριστου Αριστοκλέους στο Super Sport FM:
«Το ΑΠΟΕΛ έδωσε 15 χιλιάδες λίρες το 1989 στην ΟΧΕΝ Περιστερώνας για να με αποκτήσει. Ήμουν 15 χρόνων και 1η Ιουνίου υπόγραψα στο ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Σάπουριτς και τον Γκόγκιτς. Ο πατέρας μου ήταν φροντιστής της ΟΧΕΝ στην γ΄ κατηγορία. Εγώ πήγαινα και τον βοηθούσα και  κλωτσούσα την μπάλα στα 9 μου χρόνια. Ήμουν από φτωχή οικογένεια και έπρεπε να δουλεύω.
 
Τότε έπαιρνα καφέ στον κ. Πανίκο Γεωργίου. Με ρώτησε αν παίζω ποδόσφαιρο και του είπα ότι παίξω στην ΟΧΕΝ. Με κάλεσε στην Εθνική κάτω των 16 ο κ. Γεωργίου, έπαιξε ένα παιχνίδια και ήρθε ο κ. Μαντζουράκης με είδε και άναψε το πράσινο φως να μετακομίσω στο ΑΠΟΕΛ.
 
Τότε άρχισε η καριέρα μου, έπαιξα σε όλες τις Εθνικές. Μπήκα το 1989-1990 για να κάνω προπόνηση. Ήμουν και τυχερός, ο Γιάννος έπαθε χιαστούς, ο Χατζηλούκας είχε πρόβλημα με την καρδία. Ένα παιχνίδι με την Ένωση ζήτησε αλλαγή ο Γιάγκος Ιωαννίδης στο 4-1 για να μπω εγώ και από τότε δεν έπαιξε ξανά ο Γιάγκος (γέλια). Με βοήθησαν όλοι, ο Χατζηλούκας, ο Τόζα, ο Γκόγκιτς, ο Αλεξάνδρου, ο Ιωάννου, ο Πετρίδης, ο Φασουλιώτης και άλλοι».