Σπόντες Κύπριου μάνατζερ για την επιλογή Μακρή

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, Κώστας Ηλίας, σχολιάζει την επιλογή του Ανδρέα Μακρή – ο οποίος συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή (Τάσος Παπαδόπουλος).
 
Στο ποστ του δεν ονοματίζει τον 22χρονο επιθετικό όμως τα γραφόμενα παραπέμπουν καθαρά στον Ανδρέα Μακρή, που ανακοινώθηκε προηγουμένως από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ λίγο αργότερα πόσταρε και φωτογραφίες ο μάνατζερ του παίκτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η ανάρτησή του:
«Λάθος επιλογές χώρας -Club μπορεί να αποβούν μοιραίες για ένα ποδοσφαιριστή !! Τρανά παραδείγματα παιδιά από την Κύπρο που με κλειστά μάτια εμπιστεύονται ανθρώπους του εξωτερικού λεγόμενους μάνατζερ για να τους κατευθύνουν , χωρίς φυσικά να ξέρουν το στυλ του αθλητή που εκπροσωπούν τα συν και τα πλην του !!! Το μόνο που τους ενδιαφέρει φυσικά είναι πόσα θα εισπράξουν !!!! Αποτέλεσμα αυτού να επιστρέφουν στη Κύπρο ενώ θα είχαν την δυνατότητα να διαπρέψουν στο εξωτερικό . Το χειρότερο δε απο αυτά όλα είναι που όταν οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου τους προσεγγίσουν γιατι τους ξέρουν με κλειστά ματια , οι μάνατζερ αυτοί ποστάρουν στα media την μεγάλη τους επιτυχία !!!!! Καλημέρα