Πόσα πλήρωσε για τον Μακρή ο ΑΠΟΕΛ

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της απόκτησης του Ανδρέα Μακρή από την Γουόλσολ στον ΑΠΟΕΛ. 
 
Οι πρωταθλητές με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησαν με την αγγλική ομάδα και ντύνουν στα «γαλαζοκίτρινα» τον Κύπριο διεθνή μέσο, ο οποίος είχε συμβόλαιο με την Γουόλσολ. 
 
 
Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε στην αγγλική ομάδα 200 χιλιάδες ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γουόλσολ που δαπάνησε πέραν των 250 χιλιάδαν ευρώ γι’ απόκτηση του Μακρή από την Ανόρθωση. 
 
 
 
Στην Ανόρθωση υποστηρίζουν ότι με βάση την περσινή συμφωνία δικαιούνται ποσοστό μεταπώλησης 20%, ενώ η "Κυρία" θα πάρει από τους Άγγλους περίπου 30 χιλιάδες ευρώ ως δικαίωμα εκπαίδευσης του. Στα αξιοσημείωτα, πάντως, είναι το γεγονός πως ακόμη δεν έχει εξοφληθεί η ομάδα της Αμμοχώστου για τη μεταγραφή. 
 
 
Από πλευράς Ανόρθωσης ήταν ενημερωμένoι για την κίνηση του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσουν τον Μακρή, εντούτοις ήταν αδύνατο η «Κυρία» να προσφέρει τέτοιο ποσό τη δεδομένη χρονική στιγμή για να επανεντάξει στο ρόστερ της τον 21χρονο επιθετικό. 
 
Ο ΑΠΟΕΛ μετά την απόκτηση του Mηνά Αντωνίου πρόσθεσε στο δυναμικό του άλλον ένα Κύπριο διεθνή και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη κάνει επίδειξη δύναμης μαζεύοντας στον «Αρχάγγελο» την αφρόκρεμα του κυπριακού ποδοσφαίρου.