Αποχωρεί ο άνθρωπος που δεχόταν αιτήσεις για τον πάγκο του Ερμή

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (06/06) ο Ερμής ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερομένους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ομάδα της Αραδίππου οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να αποταθούν στον τεχνικό διευθυντή Δάνο Δαμιανού. Μάλιστα, στην ανακοίνωση συμπεριλαμβανόταν και το τηλέφωνό του κ. Δαμιανού.
Δύο ημέρες αργότερα, ο Ερμής ακόμη δεν κατέληξε στον άνθρωπο που θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας, όμως πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με άλλο άτομο και όχι με τον Δάνο Δαμιανού, ο οποίος παραιτήθηκε.
 
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Ερμή, καταγράφοντας ότι υπήρχαν προσωπικοί λόγοι για την αποχώρησή του, ενώ δημοσιεύονται και δηλώσεις του με τις οποίες ευχαριστεί τη διοίκηση για τη συνεργασία.
 
Η ανακοίνωση:
«ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΔΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΕΣ 
Έγινε γνωστό πριν από λίγο ότι ο team manager της ομάδος μας Δάνος Δαμιανού αποχωρεί. 
Όπως εξηγεί ο κ. Δαμιανού σε σχετική επιστολή του οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά προσωπικοί και ευχαριστεί τον πρόεδρο κ. Λούκα Φανιέρο που του έδωσε την ευκαιρία να εργασθεί στο ιστορικό σωματείο του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ. Ευχαριστεί επίσης και όλα τα μέλη της διοίκησης αλλά και όλους όσους εργάσθηκαν μαζί του. «Εύχομαι καλή επιτυχία και ότι το καλύτερο στο αγαπητό σωματείο του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ στο εγγύς και απώτερο μέλλον» καταλήγει στην επιστολή του ο φίλος Δάνος Δαμιανού. 
Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στο φίλο Δάνο τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».