«Κανένα ντόπινγκ, ξέρω τι συνέβη με τα χαμένα ούρα!»

Ξεκάθαρος πως ουδέποτε υπήρξε κρούσμα ντόπινγκ στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο Κώστας Σχίζας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΦΜ.

«Το 2009 έλεγαν ότι ο ΑΠΟΕΛ ντοπάρεται. Το συμβούλιο μου στάθηκε, αλλά έπρεπε να είναι πιο δυνατό. Ποτέ δεν υπήρχε ντοπάρισμα στον ΑΠΟΕΛ. Ο μόνος που έπαθε έμφραγμα ήταν ο Κόντης που ήταν αθύρωμα, το οποίο μπορεί να είχε και 20 χρόνια πριν. Σε μια λύπη του μπορεί να εκραγεί αυτό και να έχεις τα χειρότερα», υπογράμμισε αρχικά ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «γαλαζοκιτρίνων».

«Με σύνδεσαν με τον Μάριο Ηλία. Είχε τα δικά του προβλήματα, τον πήραμε στο Νοσοκομείο, του έκαναν καρδιογράφημα και τον φέραμε πίσω. Ο Έλιο Πίντο είχε μια απλή ταχυκαρδία, γιατί είχε πιει γάλα πριν το παιχνίδι. Ο Μαρίνος Σατσιάς πήγε Νοσοκομείο, γιατί έκανε ένα τσεκ απ. Γίνονται συνεχώς έλεγχοι. Η κυπριακή αρχή αντιντόπινγκ έρχεται συνέχεια στον Αρχάγγελο. Την τότε εποχή είχαμε 130 ελέγχους. Έρχονταν και οι έλεγχοι και από την UEFA, ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα. Ποτέ δεν ντοπαρίστηκε παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ο Μποαβεντούρα είχε το ίδιο πρόβλημα που είχε ο πατέρας του, με τις αρτηρίες. Έχω δηλώσεις του παίκτη. Έκανε έναν σπασμό ο μυς και εγκλώβιζε μέσα το αγγείο και είναι σαν το έμφραγμα. Στην Κύπρο η ημιμάθεια δημιουργεί προβλήματα. Όταν δεν γνωρίζεις κάτι, καλύτερα να μην λες τίποτα. Να πω και για τα χαμένα ούρα. Ας ψάξουν να δουν τι έγινε την τότε εποχή. Ας ψάξει η Αστυνομία να βρει τι έγινε την τότε εποχή. Ξέρω τι έγινε, αλλά δεν μπορώ να πω», κατέληξε ο Σχίζας.